"Ik hou van werken op het snijvlak van publiek en privaat. Ik werk graag samen met partners aan het vernieuwen en versterken van de Zuid-Hollandse economie door in te zetten op energietransitie, digitalisering en de transitie naar een circulaire economie."

@InnovationQuarter

Sinds november 2018 werk ik bij InnovationQuarter. Ik ben gestart als projectleider Human Capital voor de Economic Board Zuid-Holland. Daarmee hebben we de ambitie om van Zuid-Holland dé regio te maken waar de arbeidsmarkt structureel en duurzaam wordt verbeterd, zodat bedrijven kunnen beschikken over voldoende werknemers met de juiste scholing en skills; nu en in de toekomst. Hierbij werken we nauw samen met partners uit het bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Sinds november 2022 ben ik de secretaris van de Economic Board Zuid-Holland. Ik hou van werken op het snijvlak van publiek en privaat. Ik werk graag samen met partners aan het vernieuwen en versterken van de Zuid-Hollandse economie door in te zetten op energietransitie, digitalisering en de transitie naar een circulaire economie.

@Home

Ik woon samen met mijn vriend in het centrum van Rotterdam en hou naast m’n werk van sporten, cultuur en uitjes. Ik ben een echte hardloper, daarnaast hou ik van wielrennen en ga ik regelmatig naar de sportschool. In 2018 heb ik de marathon van Rotterdam gelopen en dat ben ik in 2023 ook weer van plan. Verder ben ik ook te porren voor een potje (beach)volleybal en hou ik van duiken en skiën. Naast mijn werk ben ik bestuurslid bij stichting Popdelft, een stichting die het popklimaat in Delft stimuleert. Tot slot hou ik ervan om lekker uit eten te gaan en een leuk evenement of festival te bezoeken.

@Work

Voordat ik bij de Economic Board Zuid-Holland kwam werken was ik wethouder van de gemeente Delft met de portefeuille Economie, Cultuur en Ruimtelijke Ordening. Daarvoor was ik consultant bij Ecorys op het gebied van transport en infrastructuur. Ik heb Technische Bestuurskunde aan de TU Delft gestudeerd.