''Ik hou van uitdagingen die een maatschappelijke en politieke relevantie hebben, zoals vraagstukken op het gebied van de arbeidsmarkt, energietransitie en duurzame mobiliteit.''

@InnovationQuarter

Sinds november 2018 ben ik projectleider Human Capital voor de Economic Board Zuid-Holland. Ik heb als taak om Leven Lang Ontwikkelen meer te stimuleren en de arbeidstekorten te verkleinen door meer mensen aan het werk te krijgen en het aantrekken van internationaal talent. Hierin werken we nauw samen met onze partners uit het bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Ik hou van het werken op het snijvlak van publiek en privaat, evenals het werken aan een acuut maatschappelijk probleem: de tekorten op de arbeidsmarkt die de economische groei van Zuid-Holland afzwakt.

@Home

Ik woon in het centrum van Rotterdam en hou naast m’n werk van sporten, cultuur en uitjes. Ik ga regelmatig naar de sportschool en ben een hardloper: zo heb ik in 2018 nog de marathon van Rotterdam gelopen. Ik ben ook te porren voor een potje voetbal of volleybal en verder hou ik van duiken, zeilen en skiën. Daarnaast volg ik de regionale en landelijke politiek, speel ik keyboards en ga ik graag naar het theater of een museum. Tot slot ga ik graag naar een festival of op reis: van een gezellige stedentrip tot een avontuurlijke wereldreis.

@Work

Ik heb Technische Bestuurskunde aan de TU Delft gestudeerd en ben afgestudeerd op het Nederlandse luchtvaartbeleid. Na mijn afstuderen ben ik aan de slag gegaan als consultant op het gebied van transport en infrastructuur. Vervolgens ben ik wethouder van Delft geweest met de portefeuille Economie, Cultuur en Ruimtelijke Ordening. Ik ben goed in het analyseren en oplossen van complexe problemen, ik hou van uitdagingen die een maatschappelijke en politieke relevantie hebben, zoals vraagstukken op het gebied van de arbeidsmarkt, energietransitie en duurzame mobiliteit.