"Het motiveert me enorm dat we door middel van samenwerkingen met andere organisaties innovatieprogramma’s kunnen bieden aan ondernemers, en ze op deze manier ondersteunen om projecten tot uitwerking te brengen."

@InnovationQuarter

Sinds 1 augustus 2022 ben ik bij InnovationQuarter gestart als Projectmedewerker Innoveren en houd ik me bezig met projecten rondom High Tech en Energie & Klimaat. Hierdoor ben ik met veel verschillende partijen in diverse industrieën in contact, en kom ik in aanraking met nieuwe technologieën en innovaties. Het motiveert me enorm dat we door middel van samenwerkingen met andere organisaties innovatieprogramma’s kunnen bieden aan ondernemers, en ze op deze manier ondersteunen om projecten tot uitwerking te brengen.

@Home

Naast werk houd ik me graag bezig met sport en ren of squash ik graag. Ook vind ik het leuk om etentjes met vrienden te organiseren en voor ze te koken, en houd ik heel erg van muziek. Festivals of concerten bezoeken vind ik dus het leukste wat er is!

@Work

Dit jaar ben ik afgestudeerd van mijn Master in Entrepreneurship & Innovation in Lund, waar ik me heb bezig gehouden met het creëren, ontwikkelen en exploiteren van business kansen, door het starten en managen van een nieuw bedrijf en het stimuleren van innovatie in bestaande bedrijven. Mijn werkervaring voorafgaand aan mijn Master is voornamelijk in sales en accountmanagement in start- en scale-ups. Bij InnovationQuarter kan ik mijn specifieke interesse in duurzame en maatschappelijke innovaties, en het bezig zijn met ondernemers, goed combineren.