Datum6/2019
PlaatsZoetermeer
SectorICT/Healthcare
FondsInnovationQuarter Capital
Websiteortec.com

ORTEC

ORTEC is ‘s werelds grootste leverancier van wiskundige optimalisatiesoftware en advanced analytics, met zo’n 1.000 medewerkers en met kantoren in 13 landen over de hele wereld. Ons doel is om toegepaste wiskunde beschikbaar te maken op een manier die transparant, veilig en duurzaam is. Onze aanpak onderscheidt zich doordat we effectieve en gebruiksvriendelijke modellen creëren van de wereld waarin onze software moet functioneren. Sinds onze oprichting hebben we de bedrijfsprocessen van meer dan 1.200 toonaangevende bedrijven geoptimaliseerd.

Hoe het werkt

Het ontwikkelen van e-tools die de bedrijfsvoering van zorginstellingen (ziekenhuizen, GGZ-instellingen) efficiënter maken én die beslissingen van medisch personeel (artsen) effectiever maken (clinical decision support)

Samenwerking

Met deze investering draagt InnovationQuarter bij aan de groeiambities van ORTEC binnen het maatschappelijke thema zorg. Tevens zetten we met deze investering in ORTEC een verdere stap in de verbreding van ons MKB-portfolio en onze rol als lifecycle-investeerder in de regio. InnovationQuarter gaat haar netwerk en organisatie inzetten om de groei van ORTEC te versnellen. Niet alleen door de verbinding met een deel van onze aandeelhouders, zoals de regionale academische ziekenhuizen, maar ook door de inzet van de healthcare experts vanuit ons Business Development team.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op.

Jannick Cox

Jannick Cox

Investment Manager InnovationQuarter Capital

NIEUWS

Nieuwsbrief