Terug naar overzicht

Veriteknik groeit door vanuit Den Haag

Veriteknik groeit door vanuit Den Haag

Het van origine Turkse bedrijf Veriteknik opent haar Europese hoofdkantoor in de stad van Vrede en Recht. Veriteknik is een Managed Service Provider – een dienstverlener voor extern ICT beheer – die actief is binnen de aandachtsgebieden Cybersecurity en Fintech. De onderneming heeft een sterk ICT team en biedt Data Center diensten, Consultancy en Applicatieprogrammering op netwerkniveau.

Het team van Veriteknik is getraind en gecertificeerd in Amazon Web Services Development en Solution Architecture. De klantenkring van Veriteknik bestaat onder meer uit fabrikanten en leveranciers op het gebied van Point of Sales technologie, digitale geldsystemen, elektronische certificaten en e-commerce websites. Naast de reeds bestaande datacenteractiviteiten in Amsterdam en aanwezigheid in Ankara, Bursa, Izmir en Istanbul, kiest het bedrijf voor verdere expansie op de Europese markt vanuit de hofstad. Het internationale klimaat en de nabijheid van het veiligheidscluster The Hague Security Delta zullen hier aan bijdragen. Daar komt bij dat Nederland een centrale ligging heeft in de financiële driehoek van Frankfurt, Londen en Parijs. Ondanks enige corona vertraging is Veriteknik dit jaar van start gegaan met een Europese kwartiermaker en komen daar naar verwachting nog minimaal 4 collega’s bij de komende jaren.

Veriteknik werd ondersteund door InnovationQuarter en Netherlands Foreign Investments Agency bij de vestiging in Den Haag.

Den Haag is een aantrekkelijke vestigingsplaats voor cybersecurity bedrijven die de Nederlandse of de Europese markt willen betreden. Lees hier meer over de aantrekkingskracht van de stad op deze bedrijven. 

“InnovationQuarter is blij met de komst van Veriteknik. Het is een aanwinst voor de regio en versterkt het Cybersecurity cluster in Den Haag” – Chris van Voorden, Director Foreign Investments & Internationalization

“Veriteknik wil doorgroeien in Europa met focus op Cybersecurity, Fintech en Amazon Web Services Development Consulting. Zuid-Holland biedt de internationale omgeving die we nodig hebben” – Murat Kasar, Manager EMEA

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op.

Philip Meijer

Philip Meijer

Senior Account Manager Cybersecurity
Nieuwsbrief