Terug naar overzicht

Rotterdam!Up gelanceerd tijdens Rotterdam Capital Days

Van 18 – 22 september vonden de Rotterdam Capital Days plaats. Hier ontmoeten startups en scale-ups potentiële investeerders. Tijdens de Rotterdam Capital Days werd ook Up!Rotterdam gepresenteerd door wethouder Barbara Kathmann.

Up!Rotterdam is een start- en scale-upprogramma voor Rotterdam. Wethouder Barbara Kathmann lanceerde het om meer jonge ondernemers de kans te geven een bedrijf te starten en door te groeien. Onder leiding van Lars Crama en Ekim Sincer is hard aan het programma gewerkt samen met een grote groep partners en ondernemers. Startups en scale-ups moeten makkelijker met investeerders in contact komen, maar ook met jong talent en gevestigde bedrijven.

Tijdens de Rotterdam Capital Days is er gelegenheid voor startups en scale-ups om investeerders te ontmoeten. Het waren niet de ondernemers die de eerste pitches deden, maar de investeerders. Zij moesten het publiek overtuigen waarom zij de beste partij waren om als investeerder te kiezen. Daarna vonden er speeddatesessies plaats, georganiseerd door Liduina Hammer, fondsmanager van vroegefasefonds UNIIQ. Ondernemers en investeerders leerden elkaar snel kennen en wisselden uit wat ze voor elkaar konden betekenen. En dan ging de bel weer. Volgende ronde.

Nieuwsbrief