InnovationQuarter geeft de mogelijkheid om zowel aan economische vooruitgang als maatschappelijke uitdagingen te werken. Deze combinatie spreekt mij het meeste aan.

@InnovationQuarter

In februari 2023 ben ik bij InnovationQuarter gestart in het team Investeren. InnovationQuarter geeft de mogelijkheid om zowel aan economische vooruitgang als maatschappelijke uitdagingen te werken. Deze combinatie spreekt mij het meeste aan. InnovationQuarter brengt met onze fondsen de ondernemers en hun innovaties echt een stap verder. Het team bestaat uit enthousiaste en gezellige collega’s uit verschillende disciplines.

@Home

Samen met mijn man Amresh en onze kinderen Avantika & Atharva woon ik in Den Haag. Mijn kinderen en ik schrijven samen kinderboeken en doneren de opbrengst aan goede doelen. Tenslotte ben ik vrijwilliger bij een stichting die zich inzet voor meisjes in kwetsbare situaties in Sri Lanka.

@Work

Ik vind het leuk om mij steeds weer te verdiepen in de verschillende soorten technieken en innovaties, en out-of-the box financieringen te structureren die passen bij de onderneming.