@InnovationQuarter

Sinds 1 maart 2023 ben ik directeur van InnovationQuarter. Ik ken de organisatie al uit de tijd dat ik verantwoordelijk was voor het opzetten van de Regionale Ontwikkelingsmaatschappij in Utrecht en ik heb in die tijd veel van InnovationQuarter kunnen leren.
Het mooie van werken bij InnovationQuarter is dat je echt een bijdrage aan de uitdagingen van deze tijd kan leveren en aan het toekomstig verdienvermogen van de regio. In welke andere baan kan dat nu eigenlijk?
Het leuke van het werk is dat je midden in de samenleving en in haar ontwikkeling staat en samen met allerlei partners werkt aan een slimmer, duurzamer en gezonder Zuid-Holland.

@Home

Ik woon in Bloemendaal met mijn vriendin Carolien. Deze zomer hebben we 35 jaar verkering. We hebben twee hele leuke kinderen die allebei in Amsterdam studeren, maar ook nog heel graag thuiskomen.
Na mijn werk loop ik graag een rondje hard of stap ik op de racefiets. Tijdens vakanties kan ik echt genieten van het ontdekken van verre landen en andere culturen.
In de winter kun je mij af en toe in Oostenrijk vinden, want skiën vind ik echt een van de leukste dingen die er bestaan.
Mijn reisjes en vakanties gebruik ik ook altijd om een paar goede boeken te lezen.

@Work

Vanuit onze kennis en ervaring bij InnovationQuarter zou ik graag een bijdrage leveren aan het opzetten van een ontwikkelingsorganisatie voor onze overzeese Koninkrijksdelen. Dat hebben ze op de Antillen niet en dat kunnen ze wellicht goed gebruiken.