“De negen ROM’s in Nederland vormen samen een landelijk dekkend netwerk, en zijn daarmee als collectief een nationale speler. Als secretaris van ROM-Nederland help ik de ROM’s om effectiever en efficiënter samen te werken, en ben ik aanspreekpunt voor externe stakeholders en partners zoals EZK, IPO en koepelorganisaties.”

@InnovationQuarter

Eind 2020 ben ik als Senior Strateeg bij InnovationQuarter begonnen. De jaren erna heb ik de ROM en de omgeving beter leren kennen. Vanuit die functie ben ik steeds actiever geworden in de ROM-brede samenwerking, wat ertoe heeft geleid dat ik sinds 2023 de nieuwe functie van algemeen secretaris/strateeg van ROM-Nederland mag vervullen.

@Home

Geboren, getogen, gestudeerd, getrouwd en gepromoveerd in Rotterdam. Daarna verhuisd naar Capelle aan den IJssel, waar mijn twee zoons (bouwjaren 2003 & 2007) zijn geboren. Mijn grote hobby is muziek. Ik speel in de akoestische coverband Polyphonics, waarmee ik graag speel in restaurants of op feestjes. Ook ga ik graag naar concerten. Mijn grote passie op muzikaal terrein is The Beatles, de beste band in de wereld. Daarnaast kan je me regelmatig met mijn jongste zoon vinden bij thuiswedstrijden van Excelsior Rotterdam.

@Work

Ik ben erg geïnteresseerd in ondernemerschaps- en innovatiebeleid en in kennis- en innovatie-ecosystemen. Vanuit mijn drie vorige functies (als onderzoeker/adviseur bij SenterNovem – nu RVO, als raadsmedewerker bij de AWTI en als strategisch adviseur bij Regieorgaan SIA) heb ik me hier sinds 2003 tegenaan mogen bemoeien.

Ik geloof sterk in de kracht van verbindingen en samenwerken, bij voorkeur door mensen vanuit verschillende organisaties en disciplines. En ik hecht veel waarde aan ‘strategic intelligence’. Bij de ROM’s probeer ik hiermee een bijdrage leveren aan het versterken van de kwaliteit van de strategische keuzes die we maken.

Nieuwsbrief