“Als Senior Strateeg bij InnovationQuarter help ik mee aan het maken van nog betere strategische keuzes, waarmee ik een bijdrage hoop te leveren aan de verdere ontwikkeling van een bloeiend Zuid-Hollands innovatie-ecosysteem.”

@InnovationQuarter

Sinds eind 2020 werk ik als senior strateeg bij InnovationQuarter. Vanuit deze organisatie en functie lever ik graag een bijdrage aan de ontwikkeling van een bloeiend Zuid-Hollands kennis- en innovatie-ecosysteem.

@Home

Geboren, getogen, gestudeerd, getrouwd en gepromoveerd in Rotterdam. Daarna verhuisd naar Capelle aan den IJssel, waar mijn twee zoons (bouwjaren 2003 & 2007) zijn geboren. Mijn grote hobby is muziek; ik speel in de akoestische coverband Polyphonics, waarmee ik (buiten periodes van lockdown) graag speel in restaurants of op feestjes. Ook ga ik graag naar concerten. Mijn grote passie op muzikaal terrein is The Beatles, de beste band in de wereld. Daarnaast kan je me regelmatig met mijn jongste zoon vinden bij thuiswedstrijden van Excelsior Rotterdam.

@Work

Ik ben erg geïnteresseerd in innovatiebeleid en in kennis- en innovatie-ecosystemen. Vanuit mijn drie vorige functies (als onderzoeker/adviseur bij SenterNovem – nu RVO, als raadsmedewerker bij de AWTI en als strategisch adviseur bij Regieorgaan SIA) heb ik me hier sinds 2003 tegenaan mogen bemoeien.

Ik geloof sterk in de kracht van verbindingen en samenwerken, bij voorkeur door mensen vanuit verschillende organisaties en disciplines. En ik hecht veel waarde aan ‘strategic intelligence’. Bij InnovationQuarter wil ik hiermee een bijdrage leveren aan het versterken van de kwaliteit van de strategische keuzes die we maken.