Sinds de start van InnovationQuarter heb ik als Hoofd Internationaliseren een mooi en deskundig team op mogen bouwen, dat momenteel bestaat uit 12 enthousiaste Foreign Investments en Internationaliseringsprofessionals.

@InnovationQuarter

Vanaf het begin – 1 januari 2014 – ben ik werkzaam bij InnovationQuarter. Ik ben destijds begonnen als Hoofd Foreign Investments (nu Internationaliseren) en heb sinds de start een mooi en deskundig team op mogen bouwen, dat op dit moment bestaat uit 12 Foreign Investments en Internationaliseringsprofessionals. Als lid van het Management Team ben ik ook actief betrokken bij organisatiebrede vraagstukken en ontwikkelingen.

Ik heb het bijzonder goed naar mijn zin bij InnovationQuarter. Met leuke en professionele collega’s, door het internationale karakter van mijn werk en vanwege de uitdagingen en ontwikkelingen in de regio, waar wij ons mee bezig houden.

@Home

In mijn vrije tijd loop ik hard, lees ik boeken en kijk ik graag film. Ook breng ik graag tijd door met familie en vrienden.

@Work

Mijn expertise binnen InnovationQuarter is gericht op Internationaliseren; het aantrekken van buitenlandse bedrijven en investeringen naar Zuid-Holland. Daarnaast ben ik manager van een team van 12 enthousiaste professionals.

De sectoren waar ik goed in thuis ben, vooral ook door mijn carrière in het internationale bedrijfsleven voor InnovationQuarter, zijn de farmaceutische sector en voedingsindustrie, FMCG. Binnen die sectoren heb ik mij vooral beziggehouden met marketing, sales en management.

In de afgelopen jaren heb ik ook steeds meer kennis opgedaan in de sector Safety & Security, mede ook door de nauwe samenwerking met The Hague Security Delta.

Verder spreek ik goed Engels en Spaans en beheers ik beide talen voldoende om daarin te kunnen werken.

Nieuwsbrief