"Ik ben trots op de resultaten die we realiseren en met name op het VERS+ initiatief, een programma dat opgezet is door ondernemers die Nederland de gezondste delta willen maken!"

@InnovationQuarter

Sinds de start op 1 januari 2014 werk ik als senior Business Developer Horticulture bij InnovationQuarter. Ik wil graag mooie innovaties binnen de tuinbouw een impuls geven. Daarvoor werk ik intensief samen met die tuinbouwbedrijven die enthousiast zijn om te innoveren.

Ik vind het belangrijk dat bedrijven openstaan om op een andere manier te gaan samenwerken.
Mijn bijdrage is de kennis die ik heb over complexe samenwerkingsverbanden.

Ik heb een groot netwerk, dat ik graag inzet om de innovatie te versnellen. Ik ben trots op de resultaten die we realiseren en met name op het VERS+ initiatief, een programma dat opgezet is door ondernemers die Nederland de gezondste delta willen maken!

@Home

“Ontdekken en blijven leren”, dat is mijn levensmotto en dat geef ik ook mijn kinderen graag mee. Ik ben moeder van twee superlieve kinderen, Sven en Iris, en ik kan er enorm van genieten als we met elkaar avontuurlijke vakanties doormaken in Azië. Ontdekken en leren van andere culturen in dit geval.

Om mijn levensmotto invulling te geven heb ik zelf altijd veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling. Dat heeft geleid tot mijn eigen bedrijf in coaching & mediation. Andere mensen laten ontdekken en leren, dus.

En verder: ik hou van Thais en Japans eten; ik tennis en badminton regelmatig. En als ik tot rust wil komen, dan (olie)schilder ik graag.

@Work

Ik ben een Business Developer die zich vastbijt in creatieve vraagstukken om samen innovaties tot bloei te laten komen. Als ‘Innovation Orchestrator’ verbind ik organisaties en technologie, en geef zo leiding aan multistakeholdersamenwerkingsverbanden.

Voordat ik begon bij InnovationQuarter heb ik een veelzijdige carrière gehad: gestart als onderzoeker (gepromoveerd plantenbiotechnoloog), als technisch manager bij een onderzoeksbedrijf, zelfstandig ondernemer en Programmamanager Internationale Keteninnovaties.

Ik heb verschillende coach- en mediation- opleidingen gevolgd. Naast mijn werk bij InnovationQuarter heb ik mijn eigen bedrijf in mediation & coaching. De vaardigheden van coaching en mediation zie ik als zeer waardevol in mijn rol als innovatie-expert. Een innovatie zie ik namelijk als een onbekende weg naar een ambitieus doel. Ik coach bedrijven bij het scherper stellen van het doel, de businesscase. En ik zorg voor een stevige relatie bij het opzetten van nieuwe samenwerkingsverbanden.

Nieuwsbrief