Terug naar overzicht

Ellen de Kreij en Margot Weijnen nieuwe commissarissen InnovationQuarter

Met veel plezier heet InnovationQuarter twee nieuwe leden van onze Raad van Commissarissen welkom: Ellen de Kreij en Margot Weijnen.

Raad van Commissarissen InnovationQuarter

Ellen de Kreij is sinds 2002 werkzaam voor Apax Partners, één van de grotere internationale private equity investeerders ter wereld. Binnen Apax is zij de afgelopen 5 jaar ook verantwoordelijk voor het Social Responsible Investing beleid. De uitgebreide ervaring van Ellen de Kreij op het gebied van impact investeren is voor InnovationQuarter zeer waardevol. Voor Apax was zij werkzaam bij respectievelijk Shell, Merrill Lynch en Broadview International. Ellen de Kreij vervangt Brigitte van der Maarel, die aan het eind van haar zittingsperiode is gekomen.

Raad van Commissarissen InnovationQuarter

Margot Weijnen is een ervaren bestuurder in de wereld van onderzoek, wetenschap, overheid en bedrijfsleven. Haar hoofdfuncties momenteel zijn professor proces- en energienetwerken (tevens wetenschappelijk directeur stichting Next Generation Infrastructures) aan de TUDelft en lid Raad van Bestuur van NWO (tevens voorzitter domein toegepaste en technische wetenschappen). Haar huidige nevenfuncties zijn onder meer commissaris bij Shell Nederland en AkzoNobel Nederland en lid van de adviesraad van zowel Nouryon als NLR (Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum). In het verleden is ze onder andere lid geweest van het Innovatieplatform, raadslid bij de AWTI en bij de Wetenschappelijke Raad voor Regeringsbeleid. Zij vervangt (formeel per einde jaar) Peter van Zunderd.

Meer informatie over de Raad van Commissarissen van InnovationQuarter. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op.

Nieuwsbrief