Terug naar overzicht

Brede media-aandacht voor innovatieprogramma ZorgTech

Vanaf april kunnen bedrijven met zorginnovaties in het kader van het innovatieprogramma ZorgTech bij InnovationQuarter terecht voor een financiële bijdrage en begeleiding, om in innovatie-omgevingen met relevante stakeholders samen te werken. Het programma is een initiatief van MRDH, provincie Zuid-Holland, TNO, Medical Delta en InnovationQuarter.

De relevantie van het programma wordt onderstreept door de aandacht die het krijgt in de media. In een artikel van Omroep West zegt Bas Vollebrecht, Wethouder in Delft en portefeuillehouder Kennis en Innovatie bij de MRDH:

‘De zorgsector in Zuid-Holland doet het heel goed, maar het netwerk is erg versnipperd. Samenwerking tussen bedrijven en zorgverleners kan innovatie in de zorgsector verder helpen. Wij willen die samenwerkingen financieel ondersteunen, waardoor vernieuwingen in deze sector een boost krijgen.’

Lees hier het hele artikel van Omroep West.

In onderstaande video wordt het belang van nieuwe zorginnovaties besproken, en waarom het programma Zorgtechnologie nodig is om die innovaties daadwerkelijk toegepast te zien worden bij zorginstellingen. In de video wordt bovendien de innovatie van MomoMedical uitgelicht, een portfoliobedrijf waar InnovationQuarter vanuit het fonds IQCapital in heeft geïnvesteerd. Op dit moment is het programma nog volop in ontwikkeling. Actuele informatie over het innovatieprogramma kunt u hier vinden.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op.

Marieke Kodde

Senior Business Developer