Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZIE 2020 Mensgerichte Technologie in Harmonie

31-03-2020-12:30 tot 18:00

Zie2020

Op dinsdag 31 maart 2020 organiseert Holland Instrumentation haar jaarcongres ZIE in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. Het event voor de hightechindustrie. Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat personeel sneller kan leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken.

 

 

Naast een keynote van Michel van Dartel, zijn er nog een aantal interessante sprekers die hun visie geven op het thema ‘Mensgerichte Technologie in Harmonie’. Daarnaast kunt u deelnemen aan één van de vier interactieve deelsessies. Innovatieprogramma SMITZH, dat gecoördineerd wordt door InnovationQuarter, verzorgt één van deze deelsessies. Op de bedrijvenmarkt laten verschillende deelnemers en partners van Holland Instrumentation zien wat ze te bieden hebben. En natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om te netwerken.

Programma:

  • Michel van Dartel is lector Mensgericht Creëren aan de Avans Hogeschool. Hij levert als psycholoog interessante inzichten in de maatschappelijke impact van technologie.
  • Mona Keijzer is staatssecretaris van economische zaken (onder voorbehoud).
  • Pitches door leden over het thema.
  • Pauzes met daarin ruimte om te netwerken.
  • Deelsessies op verschillende thema’s als robotica, innovatie en cybersecurity, met onder andere Egbert Jan Sol, RoboHouse en Festo.
  • Deborah Nas is een bekende trendwatcher en futurist. Zij geeft een doorkijkje in de toekomst op een wereld met mensgerichte technologie op de werkvloer (en thuis). Bereid u voor op een confronterende en inspirerende afsluiting.

Aanmelden:

U kunt zich hier aanmelden voor ZIE 2020.

Gegevens

Datum:
31-03-2020
Tijd:
12:30 tot 18:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.aanmelder.nl/zie2020/aanmelden

Locatie

Duurzaamheidsfabriek
Leerparkpromenade 50
Dordrecht,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
31-03-2020
Tijd:
12:30 tot 18:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.aanmelder.nl/zie2020/aanmelden

Locatie

Duurzaamheidsfabriek
Leerparkpromenade 50
Dordrecht,
+ Google Maps
Nieuwsbrief