Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Deadline Galileo Masters

31-07-2019

Galileo Masters is een Europese ideewedstrijd die ieder jaar door AZO wordt georganiseerd om toepassingen voor satellietnavigatie te ontwikkelen. Van de gezondheidssector tot maritiem en horticulture, in zoveel sectoren zijn oplossingen te bedenken die gebruikmaken van satellietnavigatie data (Galileo, GPS, GLONASS or Beidou).

Meedoen?

Studenten, onderzoekers, ondernemers en creatieve denkers zijn welkom om deel te nemen. In totaal is er 1 miljoen euro te vergeven om jouw idee of bedrijf naar het volgende niveau te brengen. Er is zowel een prijs voor start-up van het jaar als idee van het jaar. Daarnaast zijn er nog speciale prijzen te winnen bij het deelnemen aan een uitdaging van één van de partners als DLR, Copernicus en GNSS. Tot slot kun je deelnemen aan de regionale challenge. Voor de Nederlandse winnaar bestaat het prijzenpakket o.a. uit een 1.000 euro geldprijs, vliegticket naar de Award-uitreiking en een business support package van 6.500 euro.

 

“As the world’s largest space-related ideas competition, the Galileo Masters is an important source for ESA’s Business Incubation Centres.”, Frank Salzgeber, Head of Technology Transfer Programme Office, ESA.

 

De deadline voor het indienen van ideeën sluit 31 juli 2019. Evaluatie tot oktober 2019. Awards-uitreiking in december 2019. Het Space Business Center Noordwijk hoopt dat er veel Nederlandse inzendingen tussen zitten.

Alle uitdagingen, meer informatie en aanmeldmogelijkheden voor het programma vind je hier.

Nieuwsbrief