Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Community sessie Decommissioning Offshore Windparken

09-07-2019-09:00 tot 13:00

Nu de windenergie door ons land stroomt en de ontwikkeling van off-en onshore windparken doorzet, wordt het tijd om te bedenken wat er aan het einde van de levenscyclus van deze parken met de ingezette materialen kan worden gedaan. Denk mee tijdens deze community-sessie over het offshore concept van o.a. het Havenbedrijf Rotterdam en de visie van Iv-Infra.

 

Welke mogelijkheden zijn er om turbines, windbladen en andere onderdelen van de windmolen circulair in te zetten? En welke operationele uitdagingen zijn er bij de ontmanteling van een windpark? Relatief nieuwe vragen, met nog weinig antwoorden. Graag nodigen wij u uit om samen op zoek te gaan naar deze antwoorden.

 

Laat u inspireren en informeren met presentaties over het offshore concept van het Havenbedrijf Rotterdam, de decommissioning visie van Iv-Infra, het Bridge of Blades idee van TU Delft/Royal Haskoning, kansen en barrières bij recycling van composieten rotorbladen door Windesheim/Hatch 22 en een onderzoek naar Design-for-Recyclability van de TU Delft.

 

Tijdens deze community-sessie, in samenwerking met SmartPort, kunt u samen met wetenschappers, overheden en ondernemers uit de branche in gesprek gaan om tot nieuwe inzichten te komen. Hiernaast willen wij ook graag van uw input gebruik maken om toekomstig onderzoek en innovatie richting te geven.

 

Wilt u actief mee doen, geïnspireerd worden en in gesprek gaan met uw netwerk? Dan ontvangen wij u graag op 9 juli!

 

Datum: 9 juli 2019
Tijd: 9:00 – 13:00 (incl. lunch)
Locatie: Hotel New York, Rotterdam

 

Aanmelden kan via deze link, graag voor 4 juli. Heeft u vragen? Neem contact met ons op via tel. 010-4020338 of via joan.van.winsen@smart-port.nl. Heeft u zich aangemeld? Dan sturen wij u de week voorafgaand de bevestiging toe.

Gegevens

Datum:
09-07-2019
Tijd:
09:00 tot 13:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

hotel new york
Koninginnenhoofd 1
Rotterdam, 3072 AD
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
09-07-2019
Tijd:
09:00 tot 13:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

hotel new york
Koninginnenhoofd 1
Rotterdam, 3072 AD
+ Google Maps
Nieuwsbrief