@InnovationQuarter

Februari 2022 ben ik gestart als stagiair bij ENERGIIQ en Energie Transitie Fonds Rotterdam ter afronding van mijn Master Chemistry aan universiteit Leiden. Mijn stage zal lopen tot eind Juni en ik heb er ongelooflijk veel zin in. Tijdens mijn studie heb ik veel technische kennis opgedaan me kunnen storten op duurzaamheid op een moleculair niveau. Dit heb ik kunnen combineren met een bedrijfsgerichte specialisatie welke ik verder hoop te ontwikkelen bij InnovationQuarter. Het lijkt me fantastisch om een kijkje in de keuken te nemen bij enthousiaste duurzame ondernemingen en tegelijkertijd werken aan mijn eigen professionele vaardigheden.

@Home

Ik woon in Den haag (nu nog) met zeven jongens, maar vanaf april ga ik samenwonen met mijn vriendin ergens rondom het centrum van Den Haag. Twee keer per week ben ik te vinden in de bokschool en twee andere dagen in de sportschool. Sinds kort ben ik weer begonnen met fictie lezen, sterker nog, science-fiction. Een absolute klassieker die recent weer onder de aandacht is gekomen door de verfilming is de Dune reeks, welke ik met plezier lees. Een andere hobby van mij is koken, waar ik graag nieuwe recepten probeer voor een door de weeks driegangen menu.

@Work

Mijn academische achtergrond is zowel technisch als op managementvaardigheden gericht. Dit zorgt voor een mooie link tussen wetenschap en het bedrijfsleven waar ik technische details naar begrijpelijke toepassingen kan vertalen. Er ligt naar mijn mening een enorme kracht in het sturen van kapitaalstromen in de juiste richting. Dit geldt voor duurzame start-ups maar net zo goed voor duurzame initiatieven binnen de grote vervuilende industrieën gezien hier enorme winst in emissie verlaging behaald kan worden.