"InnovationQuarter is een erg fijne werkplek , waar met een hoop kennis en gezelligheid wordt samengewerkt aan de uitdagingen van de regio én daarbuiten."

InnovationQuarter

Na vijf succesvolle maanden als stagiair bij ENERGIIQ en het Energie Transitiefonds Rotterdam ben ik half augustus 2022 begonnen bij het team Duurzaam en Schoon als projectmedewerker Energie. Het komend half jaar ga ik mij inzetten voor de strategie rondom batterijen en andere vormen van energie-opslag. Inmiddels weet ik dat InnovationQuarter een erg fijne werkplek is, waar met een hoop kennis en gezelligheid wordt samengewerkt aan de uitdagingen van de regio én daarbuiten. Een bijdrage leveren in de energietransitie is voor mij een must, dus ik ben erg blij om met het team Duurzaam en Schoon aan de slag te gaan.

@Home

Ik woon in Den Haag (nu nog) met zeven jongens, maar vanaf april ga ik samenwonen met mijn vriendin ergens rondom het centrum van Den Haag. Twee keer per week ben ik te vinden in de boksschool en twee andere dagen in de sportschool. Sinds kort ben ik weer begonnen met fictie lezen, sterker nog, science-fiction. Een absolute klassieker die recent weer onder de aandacht is gekomen door de verfilming is de Dune reeks, welke ik met plezier lees. Een andere hobby van mij is koken, waar ik graag nieuwe recepten probeer voor een doordeweeks driegangen menu.

@Work

Mijn academische achtergrond is zowel technisch als op managementvaardigheden gericht. Dit zorgt voor een mooie link tussen wetenschap en het bedrijfsleven waar ik technische details naar begrijpelijke toepassingen kan vertalen. Er ligt naar mijn mening een enorme kracht in het sturen van kapitaalstromen in de juiste richting. Dit geldt voor duurzame startups, maar net zo goed voor duurzame initiatieven binnen de grote vervuilende industrieën gezien hier enorme winst in emissie verlaging behaald kan worden.

Nieuwsbrief