@InnovationQuarter 

Vanaf januari 2021 ben ik Business Analist bij het Energie Transitiefonds Rotterdam. Het ETF is een drijfveer om kapitaalintensieve ondernemingen te stimuleren die een bijdrage leveren aan de energietransitie en de circulaire economie in de regio Rotterdam. Daarbij zal ik het team ondersteunen en betrokken zijn bij alle aspecten in het investeringsproces. Op die manier kan ik met mijn technische achtergrond een brug vormen tussen de innovaties en de investeringen die nodig zijn voor een duurzame industriële toekomst. Ik hou ervan om mijn kritische blik te laten vallen op alles wat met technologie te maken heeft en voel me sterk verbonden bij de maatschappelijke ontwikkeling die InnovationQuarter stimuleert.

@Home

Ik woon in Rotterdam en ren regelmatig een rondje door de stad. Daarnaast geniet ik van zeilvakanties, wintersport en ga ik graag opzoek naar avontuur. Zowel koken als het opeten van kookkunsten zijn een passie en om gezond te blijven compenseer ik dat met hockey.

@Work

Ik heb technische scheikunde aan de TU Delft gestudeerd en ben daar in contact geraakt met technische industriële projecten. Ik ben dus opgeleid om complexe problemen op te lossen met rationele beslissingen, een gestructureerde aanpak. Mijn passie ligt bij creatieve ontwerpen en toepassingen van multidisciplinaire kennis door middel van teamwork. Ik kan het meest genieten als ik een geslaagd project kan vieren met mijn team. Op dezelfde manier denk ik dat ook de maatschappij kan voortgroeien door samenwerking, discussie, diversiteit en verbinding.