Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Trade and Innovate NL network presents: German Business Week

15-04-2019 tot 17-04-2019

 

Wilt u meer weten over de kansen en mogelijkheden op de (Zuid-)Duitse Markt voor uw onderneming? Van 15 tot en met 17 april organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in samenwerking met het buitenlandnetwerk en regionale partners de eerste editie van German Business Week. Op 16 april kunt u terecht bij de RVO in Den Haag waar InnovationQuarter en de RVO diverse activiteiten organiseren voor ondernemers op het gebied van Digitalisering en Health.

Duitsland is voor Nederland de belangrijkste handelspartner. Zuid-Duitsland (Beieren, Baden–Württemberg en Hessen) is economisch gezien een zeer sterke regio die vele kansen biedt aan Nederlandse ondernemers. Deze regio doet het bovengemiddeld goed, met de hoogste economische groei en de laagste werkloosheid van de hele Bondsrepubliek. Nederland kan het innovatieve en groeiende karakter van deze regio goed benutten.

Sectoren

Vooral voor gespecialiseerde en innovatieve Nederlandse MKB’s liggen er veel kansen. Hieronder ziet u op welke sectoren en thema’s wij specifiek ingaan.

Tijdens de German Business Week zijn Nederlandse economische vertegenwoordigers uit de regio aanwezig. U kunt hen en andere experts vragen stellen over zakendoen in de regio.

  • Maandag 15 april – Smart Cities Mobiliteit in Utrecht
  • Dinsdag 16 april – Digitalisering en Health in Den Haag
  • Woensdag 17 april – Agro Food Tech in Wageningen

Programma 16 april:

Na een openingslunch zullen wij een plenaire sessie geven waarin wij de do’s en don’ts, de algemene kansen en de mogelijke ondersteuningen voor ondernemers uitlichten.

Deze plenaire sessie wordt gevolgd door verschillende workshops. Deze zijn speciaal ingericht voor digitalisering en health ondernemingen.

Hier gaat u uitgebreider in op de kansen binnen uw onderneming, omschrijft u de best- en worst practices en kunt u kennis maken met ondernemers met expertise op het gebied van zaken doen in Duitsland. Aansluitend aan deze workshop zal er nog een netwerkborrel zijn op locatie waar u de kans heeft om extra vragen te stellen aan experts en vertegenwoordigers.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op

Gegevens

Begin:
15-04-2019
Einde:
17-04-2019
Evenement Categorieën:
,

Gegevens

Begin:
15-04-2019
Einde:
17-04-2019
Evenement Categorieën:
,