Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Energy Investor Day

26-06-2023

De Energy Investor Day vindt elk kwartaal plaats. De volgende editie is op 26 juni 2023 in samenwerking met InnovationQuarter.

Startups en scale-ups moeten vaak vertrouwen op het aantrekken van risicokapitaal om hun innovatie te financieren. Dit vanwege de snelle groei die ze doormaken of omdat het proces gepaard gaat met hoge ontwikkelingskosten en de weg naar de markt lang is. Om de financieringsbehoeften van deze specifieke groep startups en scale-ups te faciliteren, organiseert het Financieringsloket van de Topsector Energie in samenwerking met KplusV de Energy Investor Day.

De Energy Investor Day is een matchmaking-evenement, waarbij maximaal zes ondernemers hun investeringsaanbod kunnen pitchen voor ongeveer 20 energietransitie georiënteerde investeerders. De bedrijven bevinden zich doorgaans ‘early stage’ of ‘early growth’ en zijn op zoek naar een kapitaalinjectie van € 100.000 tot € 2 miljoen in ruil voor aandelen in het bedrijf.

Deelnemen aan de Investor Day?

Ben je een innovatieve startup of scale-up en wil je in contact komen met investeerders die jouw innovatie mogelijk willen financieren? Meld je hier aan als ondernemer!

Wil jij of jouw organisatie investeren in energie innovaties? Meld je hier aan als investeerder!