Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Artificial Intelligence voor asset- en procesmanagement

03-06-2020-09:30 tot 11:00

Holland Instrumentation, InnovationQuarter, FME, Sobolt en Ureason organiseren deze webinar om inzicht te geven in hoe u op korte termijn Artificial Intelligence kunt implementeren in uw business én mogelijke samenwerkingen op kunt zetten.

Doelgroep:

Kennisopbouw van AI voor Asset managers, R&D managers, Digital Innovation managers, CDO’s van grote en middelgrote bedrijven (machinebouwers, toeleveranciers, energie en offshore), beleidsmakers en programma managers innovatie / duurzaamheid bij provincies en gemeenten.

Programma:

  • Deel 1: Introductie door Jacqueline Schardijn, InnovationQuarter
    Wat is regionale potentie van AI/ wat zijn de bottlenecks?
  • Deel 2: Generieke kennisoverdracht AI

Sobolt:

In deze webinar neemt Sobolt ons mee in het thema ‘remote sensing’: meten op afstand. Er is een veelheid aan meettechnieken die ons informatie verschaft over de wereld om ons heen. Vanaf de grond, vanuit de lucht en vanuit de ruimte worden gigantische hoeveelheden data ingewonnen. Dit zijn onder andere multispectrale opnamen, radarbeelden en thermisch infrarood (temperatuur). Met behulp van moderne rekenkracht en algoritmen kan deze data omgezet worden in relevante informatie voor uiteenlopende doeleinden, zoals onderhoudsinspecties en voorspellingen van opgewekte zonne-energie.

Ureason:

In deze presentatie leert u hoe u met bestaande data  een veel beter inzicht kunt krijgen in de performance van uw Assets. Hoe kan AI u helpen uw bestaande Assets (klep, motor, transformator, pomp etc.) om te vormen tot een Smart Asset en de stilstand van mijn machine of van een heel proces helpt voorkomen met zelfs lagere kosten!

  • Deel 3: Q&A, inventarisatie voor vervolg sessie/ afsluiting
    Welke vragen leven er bij deelnemers?
    Inventarisatie voor vervolg sessie/ afsluiting

Voor deelname aan de webinar vragen wij Teams te installeren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op.

Jacqueline Schardijn

Senior Business Developer Digital Technology

Gegevens

Datum:
03-06-2020
Tijd:
09:30 tot 11:00
Evenement Categorieën:
,

Gegevens

Datum:
03-06-2020
Tijd:
09:30 tot 11:00
Evenement Categorieën:
,