"Van ondernemer tot multinational, van universiteit tot MBO en van gemeente tot Europese Unie. Ik richt me op zowel verbindingen in de regio als over de grens."

@InnovationQuarter

Bij InnovationQuarter, waar ik in september 2015 startte, mag ik als ‘spin in het web’ samenwerken met alle partijen die nodig zijn om de economie van Zuid-Holland te versterken en te vernieuwen. Van ondernemer tot multinational, van universiteit tot MBO en van gemeente tot Europese Unie. Mensen die actief zijn in verschillende ‘werelden’, maar soms meer voor elkaar kunnen betekenen dan ze eigenlijk denken.

Economic Board Zuid-Holland (EBZ): vanuit het secretariaat van de EBZ zet ik me in voor goede samenwerking tussen bovengenoemde partijen rondom vijf initiatieven die van groot economisch belang zijn voor de toekomst van Zuid-Holland: Haven in transitie, Feeding megacities, Life Sciences & Health, Cybersecurity en Smart industry.

Internationaliseren: Naast de verbinding in de regio richt ik me op verbindingen over de grens. Vanuit wensen en behoeften van het innovatieve MKB, zet ik me in voor nieuwe strategische samenwerkingen met internationale topregio’s. Bijvoorbeeld door het organiseren van internationale missies.

@Home

Ik woon samen in Amsterdam met de leukste vriendin ter wereld. Natuurlijk pak ik iedere dag met veel plezier de trein vanuit onze mooie hoofdstad, om te werken aan de toekomst van de meest veelbelovende regio van Nederland.

Sinds mijn studie heb ik verschillende malen langdurig gestudeerd en gewerkt in het buitenland. Gedurende deze periodes leerde ik over de hoop van Zuidelijk Afrika, de dynamiek van Zuid-Oost Azië en de passie van Zuid-Amerika.

In mijn vrije tijd ontdek ik graag samen met mijn vriendin, vrienden en familie nieuwe plekken (in eigen stad, in Nederland en daarbuiten). Ik luister naar Spaanse muziek, volg ontwikkelingen in de rest van de wereld en ben graag veel buiten.

@Work

Ik ben afgestudeerd in bestuurskunde, organisatiewetenschap en internationale betrekkingen. Deze studies volgde ik aan de Vrije Universiteit, Universiteit van Amsterdam en de Universiteit van Stellenbosch (Zuid-Afrika).

Ik begon mijn carrière als stagiair bij de Nederlandse ambassade in Jakarta. Vervolgens volgde ik anderhalf jaar een intensief traineeship bij de Provincie Zuid-Holland. Sinds 2014 heb ik hierdoor gewerkt aan projecten op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Met mijn talenkennis kan ik goed uit de voeten over de grens, zo spreek ik zowel Engels als Spaans.