"In mijn projecten verbind ik publieke- én private partners, breng ik gezamenlijke belangen in kaart en bouw ik aan strategische plannen en business cases."

@InnovationQuarter

Het ontwikkelen van Zuid-Holland tot één van de meest innovatieve regio’s van Europa. Dat is dé uitdaging die ik met InnovationQuarter en ons brede netwerk in de regio aan wil gaan.

Met veel passie werk ik dagelijks aan nieuwe ideeën, projecten en strategieën die zich richten op economische en maatschappelijke uitdagingen. Bij InnovationQuarter mag ik dat doen vanuit een team van ondernemende en inspirerende collega’s. De korte lijnen op de werkvloer, de ruimte om initiatief te nemen en onze sterke samenwerkingscultuur passen heel goed bij mij.

Ik ben op dit moment Business Developer Digital Technology voor het team Innoveren, maar ben breed actief geweest in de organisatie. Hiervoor heb ik een aantal jaren mogen bouwen aan het opzetten van de Economic Board Zuid-Holland en ons internationaliseringsprogramma.

@Home

Ik woon samen in Amsterdam met de leukste vriendin ter wereld. Natuurlijk pak ik ‘s ochtends met veel plezier de trein vanuit de hoofdstad, om te werken aan de toekomst van dé meest veelbelovende regio van Nederland.

Sinds mijn studie heb ik verschillende malen langdurig gestudeerd en gewerkt in het buitenland. Daarbij raakte in onder de indruk van het optimisme van Zuidelijk Afrika, de dynamiek van Zuid-Oost Azië en de passie van Zuid-Amerika. Nog steeds ga ik er regelmatig op uit in deze gebieden, al ben ik als trotse Europeaan ook graag dichter bij huis op pad.

In mijn vrije tijd ontdek ik graag samen met mijn vriendin, vrienden en familie nieuwe plekken; in eigen stad, in Nederland en daarbuiten. Ik ben graag lekker sportief bezig, geniet van het buitenleven en heb een zwak voor de Spaanse taal en cultuur.

@Work

Als Business Developer voor ons team ‘Innoveren’, werk ik aan het organiseren van samenwerking tussen innovatieve ondernemers, grote bedrijven, kennisinstellingen en de overheid. Samen met mijn collega’s draag ik bij aan het bouwen van nieuwe waardeketens en het versterken van economische clusters in de regio.

Mijn werk is uitdagend, omdat het gaat om het ontwikkelen van programma’s en projecten op baanbrekende en soms nog onbekende terreinen. Mijn inhoudelijke focus ligt op het thema Digital Technology. Zo houd ik me vooral bezig met initiatieven op het gebied van Artificial Intelligence, Big Data en Cybersecurity.

In mijn projecten verbind ik publieke- én private partners, breng ik gezamenlijke belangen in kaart en bouw ik aan strategische plannen en business cases. Daarin schakel ik tussen enerzijds de wereld van politiek en beleid, en anderzijds business development en projectmanagement.