"In mijn projecten verbind ik publieke- én private partners, breng ik gezamenlijke belangen in kaart en bouw ik aan strategische plannen en business cases."

@InnovationQuarter

Als Senior Business Developer werk ik dagelijks aan nieuwe ideeën, projecten en strategieën die zich richten op economische en maatschappelijke uitdagingen.

Bij InnovationQuarter mag ik dat doen vanuit een team van ondernemende en inspirerende collega’s. De korte lijnen op de werkvloer, de ruimte om initiatief te nemen en onze sterke samenwerkingscultuur passen heel goed bij mij.

Ik werk nu voor ons team Innoveren. Daarvoor ben ik in andere teams actief geweest in de organisatie. Eerder heb ik gewerkt aan het opzetten van de Economic Board Zuid-Holland en ons internationaliseringsprogramma.

@Home

Mijn thuisbasis is Haarlem, een heerlijke historische en gezellige stad met duinen en zee om de hoek. Ik woon daar samen met mijn vriendin vlak bij het centrum.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om sportief bezig te zijn in de buitenlucht. Ook ben ik een groot liefhebber van de mediterrane en (midden-) oosterse keuken, als thuiskok én in restaurants. Verder heb ik een zwak voor de Spaanse taal en cultuur.

Tot slot ontdek ik graag samen met mijn vriendin, vrienden en familie mooie plekken in de stad en in de natuur.

@Work

Mijn werk is uitdagend, omdat het gaat om het ontwikkelen van strategie, programma’s en projecten op baanbrekende en soms nog onbekende terreinen. Mijn inhoudelijke focus ligt op het thema Digital Technology, waarin Artificiële Intelligentie voor mij het belangrijkste aandachtsgebied is.

In mijn werk verbind ik publieke- én private partners, breng ik gezamenlijke belangen in kaart en bouw ik aan strategische plannen en business cases. Daarin schakel ik tussen enerzijds de wereld van politiek en beleid, en anderzijds business development en projectmanagement.