''Werken bij InnovationQuarter sluit naadloos aan bij mijn hoge ‘public service motivation’: de behoefte om een steentje bij te dragen aan maatschappelijke ontwikkeling.''

@InnovationQuarter

Mijn InnovationQuarter avontuur begon in 2014, zo’n beetje bij de start van de organisatie. Het voelt als de dag van gisteren, maar toch is er alweer 5 jaar voorbij. Inmiddels staat er een heel volwassen team met veel ambitie in 3 verschillende disciplines. Team Internationaliseren is mijn ‘thuisbasis’ en werkt aan de zogeheten inbound en outbound activiteiten. Mijn inbound rol is voornamelijk gericht op het promoten van Zuid-Holland in het buitenland en het aantrekken van buitenlandse bedrijven voor vestiging in de regio. Met name bedrijven op het gebied van Cyber Security. Dit doe ik in nauwe samenwerking met The Hague Security Delta, het nationale veiligheidscluster en tevens netwerkorganisatie van Nederland.

Werken bij InnovationQuarter sluit naadloos aan bij mijn hoge ‘public service motivation’: de behoefte om een steentje bij te dragen aan maatschappelijke ontwikkeling. In dit geval de Economische Bevordering van Zuid-Holland en Nederland.

@Home

In mijn vrije tijd ontpop ik tot een ware thuis-chef. Niet per se een goede, maar wel een nieuwsgierige. Voor nieuwe ideeën put ik graag uit kookboeken en online recepten. Of ik ‘leen’ ze van mijn lieve moeder en geef er dan mijn eigen naam aan. Beter goed gejat dan slecht verzonnen…

Verder kan ik mij compleet verliezen in het maken van abstracte kunstwerken, geïnspireerd door Jan Schoonhoven. Van jongs af aan heb ik leren werken met mijn handen, zowel op creatieve wijze als op functionele wijze. Het laatste komt goed van pas in huis. Als doe-het-zelver heb ik veel in huis verbouwd!

Als je een glimlach op mijn gelaat wilt toveren, laat dan een foto van een Volkswagen Kever zien of vertel een persoonlijk Kever verhaal. Elk jaar ben ik te vinden op de ‘Air Cooled’ bijeenkomst in Scheveningen. Momenteel ben ik aan het sparen voor mijn droom bolide. Geduld is een schone zaak, want telkens gaat het gespaarde bedrag in een ander goed doel zitten. Een nieuw badkamer bijvoorbeeld.

@Work

Van nature ben ik geneigd om mensen te ‘connecten’ en dat komt goed uit in mijn rol als account manager binnen team Internationaliseren. De bedrijven die wij begeleiden zijn op zoek naar relevante contacten en de juiste omgevingsfaciliteiten. Met veel plezier en toewijding voorzie ik in die behoefte.

Nieuwsbrief