"Dat ik mag samenwerken met gepassioneerde ondernemers (en collega’s) die hun kop durven uit te steken en risico durven te nemen. Dat is het mooiste aan mijn werk binnen het thema Voeding & Gezondheid!"

@InnovationQuarter

Bijna vanaf de start van InnovationQuarter, medio april 2014, werk ik als Business Developer. Na jaren gewerkt te hebben bij TNO heb ik de stap gemaakt naar een klein bedrijf dat nog aan de start van haar ontwikkeling stond.

InnovationQuarter straalt innovatie uit en dat sluit aan bij mijn drijfveer. Ik ga harder lopen om innovaties voor elkaar te krijgen. Door het leiden van innovatieprocessen om mensen in beweging te brengen en gezamenlijk waardevolle oplossingen te laten creëren. Door buiten de gebaande paden te gaan en over de grenzen van bedrijven en sectoren te kijken om vernieuwende, betekenisvolle oplossingen te ontwikkelen die antwoord geven op uitdagingen in de markt en maatschappij.

Het mooiste aan mijn werk is dat ik mag samenwerken met gepassioneerde ondernemers (en collega’s) die hun kop durven uit te steken en risico durven te nemen, die samen op zoek willen gaan en ontdekken of ze écht nieuwe business kunnen ontwikkelen waarmee ze het verschil kunnen maken, commercieel en maatschappelijk.

@Home

Samenwonend in een (zelf) opgeknapte jaren ‘30 woning in Den Haag met mijn vriend en zoontje. Op tien minuutjes fietsen vanaf het strand, waar ik dan ook regelmatig te vinden ben. Jarenlang heb ik gehockeyd. Ik ben van plan dit weer te gaan doen, maar voor nu is het hardlopen wanneer mij dat uitkomt. Ik houd van koken en vooral ook van lekker eten met goed gezelschap.

@Work

Het grootste deel van mijn tijd zet ik me in op het thema Voeding & Gezondheid met het initiatief VERS+. In dit initiatief lopen verschillende projecten waarbij we bijdragen aan de ambitie om van Nederland de gezondste delta te maken met inzet van aardappelen, groente en fruit afgestemd op de voedingsbehoefte van doelgroepen en uiteindelijk het individu.

Daarnaast geloof ik dat innovaties ontstaan op de raakvlakken van disciplines en sectoren, dat voor veel problemen ergens anders al een oplossing is bedacht. Daarom ontwikkel ik het programma Dare 2 Cross waarmee we ondernemers vanuit verschillende sectoren, rondom verschillende thema’s samenbrengen.

Ik denk in kansen en mogelijkheden en zet mijn creativiteit in om uitdagingen op een verrassende en inspirerende wijze op te pakken. Ik neem mensen mee in het innovatieproces en bied structuur (en werk daarvoor graag met canvassen en post-its). Mijn kracht ligt in het neerzetten van de (strategische) grote lijnen en tegelijkertijd de vertaling naar het hier en nu om tot actie over te gaan.