"Ik probeer altijd mee te denken en te helpen om oplossingen te vinden die ons stapje voor stapje verder helpen om betere zorg en een duurzame wereld te krijgen."

@InnovationQuarter

In 2014 ben ik begonnen bij InnovationQuarter om bedrijven uit de sector Life Sciences & Health te faciliteren bij hun groeimogelijkheden. Ik vind het altijd weer bijzonder om te zien hoe mensen met hun ziel en zaligheid bezig zijn hun idee en/of bedrijf verder te krijgen. Ik vind het belangrijk dat ze daar ook in gesteund worden, mocht dat nodig zijn.

Vaak word ik zo enthousiast van de mensen en ideeën dat ik me verbonden voel om er zoveel mogelijk uit te kunnen halen, als ondersteuner, sparringpartner, criticus en/of als meebouwer. Mijn achtergrond als industrieel ontwerper maakt dat ik bijna altijd vanuit een klant of gebruiker kijk naar het idee. En overweeg ik  of het idee daadwerkelijk een behoefte oplost en niet puur een gave nieuwe technologie is. Het toewerken naar goede oplossingen voor ziektes vind ik belangrijk.

Behalve het prachtige werk met de bedrijven voel ik me ook helemaal thuis binnen InnovationQuarter. Het is een ambitieus team dat niet zomaar opgeeft. Elk jaar wordt de lat weer wat hoger gelegd ten dienste van de bedrijven in de regio… en dat bevalt me erg goed!

@Home

Thuis geniet ik van simpele dingen als een lekkere cappuccino in het zonnetje. In de lente het uitlopen van de bomen, de eerste bloesem van de peer, appel en kersenboom. In de winter van de kou in je gezicht als je ’s ochtends vroeg in het donker op de fiets zit.

Tijdens de zomerperiode ben ik er altijd echt even uit, reizend door Europa, maar ook verder naar Azië of Midden-Amerika. Het liefst kamperend en zo veel mogelijk buiten en in de natuur. En juist ook het opslurpen van schoonheid al lopend door (wereld)steden, met inspirerende gebouwen en musea laad me helemaal op. Dat mensen zulke mooie dingen kunnen maken, verwondert me altijd weer.

@Work

Ik werk nu al geruime tijd in de sector Life Sciences & Health en gebruik daar mijn ruime kennis van innovatieprocessen om tot échte vernieuwing te komen. Hiervoor heb ik gewerkt bij een adviesbureau waarbij milieu, sociale rechtvaardigheid en economie centraal stonden.

Ik geloof erin dat economische activiteiten bijdragen aan een betere wereld. Ik denk ook dat technologische oplossingen belangrijk kunnen zijn als we ze juist toepassen. Door het komen met goede producten en diensten die ons helpen. Ik pas ervoor om alleen maar snel succes en geld te verdienen. Ik probeer altijd mee te denken en te helpen om oplossingen te vinden die ons stapje voor stapje verder helpen om betere zorg en een duurzame wereld te krijgen.

Nieuwsbrief