@InnovationQuarter 

Sinds 1 januari 2021 werk ik bij InnovationQuarter. Als Senior Business Developer op het thema Digital Technology help ik bedrijven om de kansen van digitalisering te spotten en te benutten. Die kansen doen zich in vrijwel alle sectoren voor. Vanuit InnovationQuarter helpen we bijvoorbeeld met het vinden van geschikte partners, het ontwikkelen van business cases, het tot stand komen van fieldlabs of het vinden van projectfinanciering.

@Home

Ik woon met veel plezier in Den Haag, samen met mijn partner Marieke. Je kunt mij tegenkomen bij het hardlopen in het Haagse Bos, op de racefiets in het groene hart, in de tuin met een goed boek (meestal Engelstalige fictie) en natuurlijk op de terrassen in de haven en de restaurants in de binnenstad. Vakanties staan vaak in het teken van zon en wijn, soms in omgekeerde volgorde. Door klimaatverandering komen zon en wijnbouw ook in Nederland steeds meer voor en samen met Marieke heb ik in 2020 een non-profit platform gelanceerd over Nederlandse wijn en Nederlandse wijnmakers: https://godutch.wine. Samen met een tiental vrijwilligers zetten we daarmee deze opkomende sector in de schijnwerpers.

@Work

Mijn achtergrond is in (digitalisering van) civiele techniek en watermanagement. Ik heb ruim 10 jaar bij kennisinstituut Deltares in Delft gewerkt aan het bedenken en realiseren van nieuwe digitale producten en ik heb daar ervaren hoe een goede samenwerking tussen kennisinstellingen, bedrijven en overheden sneller tot grotere innovatiesprongen kan leiden. Daarna heb ik een kleine 10 jaar leidinggegeven bij verschillende commerciële bedrijven: bij twee software- en informatie-startups en bij een bedrijf dat maatwerksoftware voor de ruimtevaartsector maakt. Al deze ervaring wil ik nu inzetten om andere bedrijven te helpen om van hun digitale innovatiestrategie tot een succes te maken.

Nieuwsbrief