"Investeren in ondernemers is investeren in de toekomst van Nederland. Ik geniet van het contact met gepassioneerde ondernemers en inzicht in de vernuftigste innovaties."

@InnovationQuarter

In april 2016 ben ik als Business Analist voor het Safety & Security- en hightechdomein aan de slag gegaan bij InnovationQuarter.

Als analist werk ik in teamverband aan investeringstrajecten, waar ik ondersteun in het opzetten en analyseren van (financiële) modellen, het uitvoeren van marktanalyses, due diligence en het vervaardigen van investment proposals. Met als doel om vernieuwende en snelgroeiende bedrijven aan financiering te helpen. Investeren in ondernemers is investeren in de toekomst van Nederland.

Ik geniet dagelijks van het contact met gepassioneerde ondernemers en inzicht in de vernuftigste innovaties en nieuwste technologische ontwikkelingen.

InnovationQuarter betekent voor mij persoonlijke aandacht, ondernemerschap en vooral het gevoel onderdeel te zijn van iets bijzonders. Het is fantastisch om te werken met energieke en deskundige collega’s, die bovenal plezier hebben in wat ze doen.

@Home

Ik ben geboren te Arnhem en de oudste in een gezin van drie kinderen. Op jonge leeftijd een muziekopleiding gevolgd voor zang- en pianoles en heb sindsdien een passie voor klassieke muziek ontwikkeld. De ambitie is om ooit nog eens in het Koninklijk Concertgebouw op te treden.

Ik ben voorvechter van cultuur en vrijwilliger bij het Prins Bernard Cultuurfonds. Een zelf benoemd recreatief wielrenner, die zijn racefiets regelmatig mee neemt op vakantietrips binnen en buiten Europa. Ik ben een echte sportliefhebber, die met enige regelmaat ook in de Johan Cruijff ArenA te vinden is.

@Work

Ik heb een master in Business Adminstration (Radboud Universiteit), op het gebied van Strategic Management & Innovation. Tijdens mijn studie heb ik mij actief ingezet voor de jongerenraad van de Rabobank en diverse bestuurscommissies. Na mijn studie ben ik ruim een jaar actief geweest als onderzoeker aan de Open Universiteit, waarbij ik diverse bedrijfskundige onderzoeksprojecten heb opgezet en masterstudenten heb begeleid. En daarna ging ik aan de slag als Business Analist bij InnovationQuarter.

Vanuit mijn rol als securityanalist en freelance websitebouwer heb ik geleerd dat goede online beveiliging begint bij de basis, bijvoorbeeld het ontwerpen en inrichten van een stabiele infrastructuur en bedrijfswebsite.