“Ik vind het mooi om te zien hoe we ondernemers door onze samenwerking vanuit verschillende expertises op het gebied van Innoveren, Investeren en Internationaliseren daadwerkelijk verder kunnen helpen in het realiseren van hun ambities en tegelijk werken aan een slimmere, duurzamere en gezondere wereld”

@InnovationQuarter

Na werkzaam te zijn geweest voor Deloitte Consulting (3 jaar project- en programmamanagement) en ING Bank (8 jaar bedrijfsfinancieringen, met name fusies en overnames) ben ik in 2019 gestart bij IQ. De combinatie van complexe, maatschappelijk relevante vraagstukken en samenwerking tussen bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen maken dit voor mij een inspirerende omgeving. Graag lever ik daarbij met mijn kennis en ervaring, tezamen met mijn collega’s, een wezenlijke bijdrage om gedreven ondernemers verder te helpen met de ontwikkeling van hun onderneming. Ik vind het mooi om te zien hoe we hen door onze samenwerking vanuit verschillende expertises op het gebied van Innoveren, Investeren en Internationaliseren daadwerkelijk verder kunnen helpen in het realiseren van hun ambities en tegelijk werken aan een slimmere, duurzamere en gezondere wereld.

@Home

Ik ben opgegroeid in het gezellige Maastricht en na mijn studie Internationale Bedrijfskunde aan de Universiteit van Maastricht (en later nog Strategic Management aan de RSM Erasmus Universiteit van Rotterdam) in 2006 naar de Randstad verhuisd. Sindsdien heb ik altijd in Zuid-Holland gewoond en ben ik inmiddels met mijn gezin neergestreken in Wassenaar, waar we genieten van zowel de dynamiek van de Randstad als de mooie natuur.

@Work

Vanuit IQ begeleid ik innovatieve start- en scale-ups met hun stappen op het gebied van ‘investor readiness’. Dit doe ik zowel op individuele basis als in Investor Readiness Programs (IRP’s). Heb je als project of bedrijf interesse om een keer deel te nemen aan een IRP en wil je meer informatie? Of wil je een keer sparren over aanscherping van je businessplan of financieringsaanvraag? Neem dan gerust contact met mij op. Voorwaarde is dat je een innovatieve onderneming bent of een project uitvoert in Zuid-Holland binnen één van de negen sectoren waar InnovationQuarter zich op richt, maatschappelijke impact nastreeft, een businesscase hebt met een verdienmodel (in potentie winstgevend) en er sprake is van een financieringsvraag.