Werken bij InnovationQuarter

Samen ondersteunen wij het innovatieve mkb in Zuid-Holland bij het versneld ontwikkelen en vermarkten van technologische oplossingen

Wie zijn wij?

InnovationQuarter telt ongeveer 120 betrokken professionals. Zelfstandig, initiatiefrijk, betrokken en samenwerkend zijn heel typerend voor ons team. We gedragen ons professioneel en tegelijk als een kleine, platte organisatie. Zo vertelt een collega iedere maandag over zijn of haar werk tijdens de (online) IQ-lunch en steken we allemaal de handen uit de mouwen in voorbereiding van en tijdens het IQ-Jaarevent.

Onze kernwaarden

 • Onder­­­nemend

 • Wij werken samen met innovatieve koplopers aan baanbrekende transities.
 • Wij zijn creatief in het bedenken en toepassen van ideeën, oplossingen en methodes om kansen te verzilveren.
 • Wij hebben moed om op lange termijn te denken en risico te nemen.
 • Wij werken samen met bedrijven die de sleutel hebben tot het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.
 • Profes­sioneel

 • Wij zijn een integere organisatie die doet wat ze zegt en zegt wat ze doet.
 • Ondernemers, stakeholders en collega’s weten wat ze aan ons hebben en waar wij voor staan.
 • We zijn een lerende organisatie en streven continu naar verbetering en het borgen van kwaliteit.
 • Betrok­ken

 • Wij zetten ons in om de wereld slimmer, duurzamer en gezonder te maken.
 • Dit maakt dat wij bevlogen en gedreven zijn en integraal willen bijdragen met de middelen die wij hebben.
 • Wij gaan een stap verder voor ondernemers en onze collega’s.
 • Samen­werkend

 • Wij zijn een verbindende factor in de regionale economie omdat wij goed gepositioneerd zijn om partijen bij elkaar te brengen.
 • Wij werken intern en extern nauw samen, omdat complexe maatschappelijke problemen alleen dan met de best mogelijke resultaten op te lossen zijn.

Wat je van ons mag verwachten

Binnen InnovationQuarter krijg je volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Samen met je manager maak je een ontwikkelplan om te bepalen welke opleidingen en ervaringen (binnen of buiten de organisatie) nodig zijn om jouw ambities te realiseren.

Wij zijn trots op onze medewerkers en streven naar een gezonde werk-privébalans. Als je bij ons komt werken, word je deel van een hechte en ondersteunende organisatie die streeft naar gezamenlijk succes. Join our team en ontdek wat wij jou te bieden hebben!

Opleidingen

Wij moedigen onze medewerkers aan om zichzelf te blijven ontwikkelen en groeien. Daarom bieden wij ruime mogelijkheden tot het volgen van opleidingen.

Voorwaarden

Als onderdeel van ons pakket bieden wij een 13e maand, een laptop en telefoon voor zakelijk gebruik, 216 uur vakantie per jaar bij een 40-urige werkweek en een NS Business Card voor gebruik in al het OV en voor 1e klas reizen in de trein.

Thuiswerken

Thuiswerken is bij ons geen probleem, al vinden wij het wel belangrijk én gezellig als je naar kantoor komt. Wij bieden een thuiswerkvergoeding en een eenmalige bijdrage voor het inrichten van een thuiswerkplek.

Staying healthy

Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s gezond zijn en blijven, en helpen daar graag een handje bij. Zo is er elke dag vers fruit, en hebben wij een aantrekkelijke regeling voor het leasen van een fiets via Lease a Bike en een deels door ons betaald OneFit abonnement.

Benieuwd hoe een werkdag bij ons eruitziet? Bekijk hiernaast de video van Olga’s werkdag!

Olga Golubova werkt als senior Marketing & Communicatieadviseur bij InnovationQuarter.

Meer dan alleen werk

Het is niet alleen maar werken bij InnovationQuarter. Wie wil eet met elkaar aan de lunchtafel en neemt deel aan de vrijdagmiddagborrels. Naast de jaarlijkse strandbbq en het kerstdiner organiseren collega’s zelf regelmatig activiteiten zoals een spelletjesavond, wijnproeverij, karten en deelname aan de Leidse Singelloop. Geen verplichting, wel erg gezellig.

Gezondheid & vitaliteit

We vinden het belangrijk dat jij je goed en fit voelt, daarom kun je bij ons gratis deelnemen aan wekelijkse bootcamp- en yogalessen. Naast inspanning is ontspanning minstens zo belangrijk dus organiseren we regelmatig stoelmassagesessies op kantoor.

Onze collega’s aan het woord

Aïsha de Bruin, Project Controller

“Hoewel we de afgelopen jaren significant zijn gegroeid, behouden we de sfeer van een kleine organisatie.”

Lees hier het interview met Aïsha >

InnovationQuarter Jaarevent 2022 | © Verkijk

Matthijs Damm, Business Developer Energie

“Vitaliteit is belangrijk binnen onze organisatie. Elke dinsdag ben ik te vinden bij de bootcamp. Fit blijven en topteambuilding!”

Lees hier het interview met Matthijs >

Martine Koole, Projectmanager Internationalisering Cybersecurity

“Wij doen de dingen niet omdat we ze altijd zo gedaan hebben, maar omdat ze er echt toe doen.”

Lees hier het interview met Martine >

Maarten Hermus, Accountmanager Horticulture & Food

“De samenwerking met collega’s? Die is fantastisch! Zo maken we met elkaar het verschil voor de ondernemer.”

Lees hier het interview met Maarten>

Join our team

Vacatures

Wat leuk dat je enthousiast bent om bij ons te komen werken. Zie je op dit moment geen vacature die bij jou past? Stuur ons een open sollicitatie of neem binnenkort opnieuw eens een kijkje op deze pagina. Misschien hebben wij straks dé baan voor jou!

Stages

Wat leuk dat je enthousiast bent om je stage bij ons te lopen. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe stagiair(e)s, dus als je op dit moment geen stagevacature ziet die bij jou past, hou deze pagina en onze social media kanalen dan in de gaten of stuur ons een open sollicitatie Misschien hebben wij straks dé stage voor jou!

NIEUWSBRIEF