Terug naar overzicht

Verborgen Kampioenen Smart Industry 2017 Ton Plooy, tbp electronics – Dirksland

Zuid-Holland kent tal van inspirerende en zeer succesvolle ondernemers, maar wie zijn ze? In de serie ‘Verborgen Kampioenen’ presenteren we Zuid-Hollandse midden- en kleinbedrijven die - vaak al jarenlang - met hun product(en) succesvol zijn in binnen- en buitenland. In hun niche zijn ze marktleider of behoren ze tot de top drie, maar daarbuiten kent bijna niemand ze. Zij delen graag hun persoonlijke en soms verrassende succesverhaal.

Verborgen Kampioen Ton Plooy

In deze video maakt u kennis met Ton Plooy, CEO van tbp elctronics uit Dirksland, opgericht in 1976. Van het ontwerpen, maken en monteren van printplaten is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een van de leidende maakbedrijven in Nederland op het gebied van Smart Industry. Laat u inspireren door zijn ambitie en daadkracht, dat in zijn verhaal sterk naar voren komt. Een paar uitspraken op een rij:

“Ondernemen moet wel in je bloed zitten, de drive die je in die begintijd hebt moet niet het geld zijn, want dan gaat het niet lukken.”

“Wij kijken in de logistieke systemen van onze opdrachtgevers naar hun behoefte, en wij pompen zelf de data over.”

Lees het hele verhaal van Ton Plooy

Wilt u meer weten over de Zuid-Hollandse #verborgenkampioenen? Of wilt u in gesprek met Ton Plooy? Op de onderstaande websites vindt u meer informatie en contactinformatie:

De serie ‘Verborgen Kampioenen’ is mede mogelijk gemaakt door:

Credits:
• Film / Production / Editing: New Media Brains