Terug naar overzicht

Vacature / Receptionist – Office Assistent

Ben jij een echte regelneef en vind je het leuk om gastvrouw of gastheer te zijn voor een professionele organisatie? Je komt te werken in een leuk team, helpt collega’s en ziet veel externen voorbijkomen vanuit innovatieve bedrijven, overheden en kennisorganisaties. Naast de taken die je kunt verwachten, help je bij ons mee met activiteiten als onze onboarding, IQlunch, fotoshoots en events. Een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde zal zijn en jij de ruimte krijgt om je rol verder vorm te geven.

Zo ziet jouw werk er uit

Je werkt samen met het team van Management Assistenten. Samen zorgen jullie ervoor dat InnovationQuarter en haar medewerkers professioneel voor de dag komen. Jij ziet ons kantoor als jouw verantwoordelijkheid. Je zorgt ervoor dat onze collega’s en gasten zich thuis voelen. Het kantoor moet een fijne werkplek zijn: overzichtelijk, opgeruimd en met alle middelen die iedereen elke dag nodig heeft. Uiteraard neem je de telefoon op en verwerk je het postverkeer. Je weet per dag ook welke gasten we mogen verwelkomen en je zorgt ervoor dat de vergaderzalen klaar staan en dat eventuele catering geregeld is.

Ook vind je het leuk om ondersteuning te bieden bij de vele interne en externe events die wij enthousiast met regelmaat organiseren. De ene keer help je mee bij het nabellen van genodigden en een andere keer hou je de registratiewebsite bij voor een event. Onder de interne events valt de maandelijkse onboarding van nieuwe collega’s. Jij regelt de praktische kant daarvan, maar je helpt ook mee bij de wekelijkse IQ-lunch, regelt een fotoshoot om de website te kunnen voorzien van foto’s van nieuwe medewerkers en meer.

Bij ons kun je ervan op aan dat geen dag hetzelfde is. De functie is nog niet in beton gegoten. Je kunt hier volop je eigen kwaliteiten kwijt en deze met ons vormgeven.

Receptiebalie

Over InnovationQuarter

InnovationQuarter is de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Zuid-Holland. Sinds 2014 werken wij aan strategische, economische en maatschappelijke Impact voor Zuid-Holland. Dit doen we door:

  • samenwerking te organiseren tussen ondernemers, kennisinstellingen en de overheid om nieuwe business te realiseren (Innoveren),
  • vernieuwende en snelgroeiende bedrijven te financieren (Investeren),
  • buitenlandse bedrijven te helpen bij het vestigen in Zuid-Holland en Zuid-Hollandse bedrijven te helpen bij het ondernemen in het buitenland (Internationaliseren).

Daarnaast helpen we met ons team Strategie/Economic Board Zuid-Holland het vestigingsklimaat voor de hele regio te verbeteren via gezamenlijke strategieontwikkeling, uitvoering van de Human Capital Agenda Zuid-Holland, netwerkevenementen, lobby en branding van de regio.

InnovationQuarter

Hier kom jij te werken

Je werkt achter de receptiebalie van ons kantoor in het WTC Den Haag. Je werkt samen met het team van Management Assistentes (MA’s) en organisatorisch maak je deel uit van het Finance & Operations team. De MA’s werken ieder voor een team en samen zorgen jullie voor een professionele uitstraling van InnovationQuarter. Het secretariaat overlegt één keer per maand, maar uiteraard houden we de lijntjes kort en schakelen we dagelijks met elkaar waar nodig. Het Finance & Operations team heeft één keer per week een kort overleg.

Wat vragen we van je?

  • Jij bent iemand die verantwoordelijkheid neemt om deze rol goed in te vullen.
  • Je hebt een energieke, representatieve uitstraling, hebt een servicegerichte werkhouding en bent proactief.
  • Het regelen zit je in het bloed.
  • Je bent bereid nieuwe dingen te leren.
  • Je kunt makkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
  • Je hebt een werkt en denkt op mbo-niveau.
  • Ervaring in een soortelijke rol is een pré maar geen noodzaak.

Het maakt ons niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft, hoe oud je bent of van wie je houdt. We zijn vooral nieuwsgierig naar jouw drive naar maatschappelijk effect. Wij geloven in eerlijke en gelijke kansen en moedigen diversiteit van harte aan. Diverse achtergronden en gezichtspunten maken ons sterker.

Ons aanbod

Onze organisatie telt ongeveer 120 betrokken professionals. Zelfstandigheid, initiatief, betrokkenheid en samenwerken zijn voor ons erg belangrijk. We gedragen ons professioneel en tegelijk als een kleine, platte organisatie. Zo vertelt een collega iedere maandag over zijn of haar werk tijdens de (online) IQ-lunch en steken we allemaal de handen uit de mouwen in voorbereiding van en tijdens het IQJaarevent.

Omdat we het belangrijk vinden dat jij je goed en fit voelt, kun je bij ons gratis deelnemen aan (online) bootcamp- en yogalessen. Wie wil eet met elkaar aan de lunchtafel en neemt deel aan de vrijdagmiddagborrels. Collega’s organiseren regelmatig activiteiten zoals een spelletjesavond, karten en deelname aan de Leidse Singelloop. Geen verplichting, wel erg gezellig.

Een werkweek bij InnovationQuarter bedraagt 40 uur; voor deze functie is een parttime (24 – 32 uur per week) dienstverband mogelijk. Wij bieden je een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De salarisindicatie voor deze functie ligt tussen de € 2.600,- en € 3.200,- per maand afhankelijk van opleiding, achtergrond en (aantal jaren) werkervaring. Dit is exclusief vakantiegeld en 13e maand en met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een NS BusinessCard 1e klas.

Interesse of vragen?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Vul dan het online sollicitatieformulier in. We ontvangen je reactie graag vóór 16 januari 2023.

De eerste gesprekken vinden plaats op 16, 17, en 19 jan 2023. De tweede gesprekken staan gepland op 23, 24, en 26 jan 2023.

Heb je inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Lies van Kralingen. Voor vragen over het sollicitatieproces kun je terecht bij Marinela Buscan.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.