Terug naar overzicht

Vacature / Management Assistent EBZ

Ben je servicegericht, proactief en denk je in oplossingen? Vind jij het leuk om meetings met directeuren en bestuurders uit verschillende organisaties te plannen en te organiseren? En draai je je hand niet om voor de voorbereiding en verslaglegging van deze bijeenkomsten? Dan is deze baan echt wat voor jou. In deze functie kun je een belangrijke bijdrage leveren aan het goed functioneren en verder professionaliseren van de Economic Board Zuid-Holland en InnovationQuarter en zo bijdragen aan een schoner, slimmer en innovatiever Zuid-Holland.

Management Assistent EBZ

Zo ziet jouw werk er uit

​Je beheert de agenda van de manager strategie, tevens secretaris van de Economic Board Zuid-Holland (EBZ). Je plant de vergaderingen van de EBZ, het dagelijks bestuur en de EBZ taskforces. Daarnaast ondersteun je teamleden bij het plannen van complexe afspraken en bereid je samen met de manager strategie de teamoverleggen voor. Ook help je bij de organisatie van EBZ-events en zorg je dat de website van de EBZ up-to-date is.

Je zult je werkweek grotendeels doorbrengen op het secretariaat. Dit is een dynamische werkomgeving. Je zorgt er samen met je collega management assistenten voor dat het secretariaat een visitekaartje is van InnovationQuarter, waar bezoekers zich welkom voelen en collega’s terecht kunnen met vragen.

Over InnovationQuarter

InnovationQuarter is de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Zuid-Holland. Sinds 2014 werken wij aan strategische, economische en maatschappelijke ImpaQt voor Zuid-Holland. Dit doen we door:

  • Samenwerking te organiseren tussen ondernemers, kennisinstellingen en de overheid om nieuwe business te realiseren (Innoveren),
  • vernieuwende en snelgroeiende bedrijven te financieren (Investeren),
  • buitenlandse bedrijven te helpen bij het vestigen in Zuid-Holland en Zuid-Hollandse bedrijven te helpen bij het ondernemen in het buitenland (Internationaliseren),
  • het vestigingsklimaat voor de hele regio te verbeteren via gezamenlijke strategieontwikkeling, uitvoering van de human capital agenda Zuid-Holland, netwerkevenementen, lobby en branding van de regio (Strategie/EBZ).

Hier kom jij te werken

Je thuisbasis is het team Strategie/EBZ, waarin je samenwerkt met acht andere collega’s. Het team ondersteunt het MT en de business units van InnovationQuarter met strategie en Intelligence, voert het secretariaat van de Economic Board Zuid-Holland en is verantwoordelijk voor de uitvoering van de Human Capital Agenda Zuid-Holland. Het team staat onder leiding van de manager Strategie en Communicatie, tevens secretaris van de EBZ.

Je werkt als management assistent nauw samen met je collega’s en andere management assistenten van andere afdelingen. Naast de werkzaamheden die je verricht voor de EBZ en het MT, doe je ook algemene werkzaamheden voor het praktisch reilen en zeilen van de organisatie als geheel.

Wat vragen we van je?

Je pakt taken snel en zelfstandig op. We vinden een ‘can-do’-mentaliteit en oplossingsgerichte houding belangrijk. Jij haalt voldoening uit het etaleren van een servicegerichte instelling, zowel naar onze partners als naar onze collega’s. Door de interactie met het team, zie je wat er moet gebeuren en je speelt daar actief op in. Het is een dynamische omgeving waarin je komt te werken, dat kan af en toe uitdagend zijn. In jouw profiel komen structuur aanbrengen en stressbestendigheid sterk naar voren.

Je hebt het vermogen om persoonlijke relaties te ontwikkelen en je durft je kritisch op te stellen.

Daarnaast beschik je over:

  • hbo werk- en denkniveau;
  • ervaring met complex agendabeheer op executive niveau;
  • ervaring met het vastleggen van bestuurlijke afspraken en vergaderingen;
  • vloeiende beheersing van de Nederlandse taal;
  • en affiniteit met innovatie en economische ontwikkeling is een pré.

Ons aanbod

Onze organisatie telt ongeveer 120 betrokken professionals. Zelfstandigheid, initiatief, betrokkenheid en samenwerken zijn voor ons erg belangrijk. We gedragen ons professioneel en tegelijk als een kleine, platte organisatie. Zo vertelt een collega iedere maandag over zijn of haar werk tijdens de (online) IQ-lunch en steken we allemaal de handen uit de mouwen in voorbereiding van en tijdens het IQJaarevent.

Wie wil eet met elkaar aan de lunchtafel en neemt deel aan de vrijdagmiddagborrels. Collega’s organiseren regelmatig activiteiten zoals een spelletjesavond, karten en deelname aan de Leidse Singelloop. Geen verplichting, wel erg gezellig. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je goed en fit voelt, kun je bij ons gratis deelnemen aan (online) bootcamp- en yogalessen.

Een werkweek bij InnovationQuarter bedraagt 40 uur, een parttime dienstverband (met een ondergrens van 32 uur) behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden je een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden: o.a. een NS BusinessCard 1e klas en hybride werken.

De salarisindicatie voor deze functie ligt tussen de € 43.000,- en € 50.000,-bruto op jaarbasis, gebaseerd op een fulltime dienstverband, afhankelijk van opleiding, achtergrond en (aantal jaren) werkervaring. Dit is inclusief vakantiegeld en 13e maand.

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Vul dan het online sollicitatieformulier in.

We ontvangen je reactie graag voor 29 mei 2022. De eerste gesprekken staan gepland op: 1 juni 2022, de tweede gesprekken op 9 juni 2022.

Heb je inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Linco Nieuwenhuyzen. Voor vragen over het sollicitatieproces kun je bij Marinela Buscan terecht.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.