Terug naar overzicht

Vacature Assistent Controller 0,8 FTE

Wil jij een bijdrage leveren aan een betere wereld van morgen binnen de Provincie Zuid Holland? Voel jij je als een vis in het water in een groeiende, dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is? Ben jij daarnaast nauwkeurig, goed met cijfers en blijf jij graag binnen de lijntjes? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zo ziet jouw werk er uit

Als Assistent Controller ben je dagelijks bezig met het verwerken van onze financiële gegevens zoals onder andere:

  • Het voeren van debiteuren- en crediteurenadministratie
  • Het verwerken van bankmutaties
  • Het controleren van betalingen

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van een juiste en volledige projectadministratie en het controleren van de mutaties van de salarisadministratie. Je hebt oog voor een goede inrichting en beheersing van de interne administratieve organisatie en je komt met initiatieven om deze verder te verbeteren. Tevens ondersteun je de controllers in de breedste zin van het woord en ben je aanspreekpunt voor allerhande vragen op financieel/administratief gebied vanuit de organisatie. Je krijgt hierbij alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en zaken naar je toe te trekken.

Over InnovationQuarter

InnovationQuarter is de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Zuid-Holland. Sinds 2014 werken wij aan strategische, economische en maatschappelijke Impact voor Zuid-Holland. Dit doen we door:

  • samenwerking te organiseren tussen ondernemers, kennisinstellingen en de overheid om nieuwe business te realiseren (Innoveren),
  • vernieuwende en snelgroeiende bedrijven te financieren (Investeren),
  • buitenlandse bedrijven te helpen bij het vestigen in Zuid-Holland en Zuid-Hollandse bedrijven te helpen bij het ondernemen in het buitenland (Internationaliseren).

Daarnaast helpen we met onze business unit Strategie & Communicatie het vestigingsklimaat voor de hele regio te verbeteren via gezamenlijke strategieontwikkeling, uitvoering van de Human Capital Agenda Zuid-Holland, netwerkevenementen, lobby en branding van de regio.

Hier kom jij te werken

Je komt te werken in het team Finance & Operations (o.a. Planning & Control, HRM, ICT, facilitair, circa 13 FTE) en rapporteert aan de Manager Planning en Control. Het team Planning & Control bestaat uit diverse controllers en administratieve medewerkers en is verantwoordelijk voor de financiële verslaglegging en ondersteuning van de ontwikkel- en investeringsactiviteiten. Binnen dit team word je zorgvuldig begeleid en kan je jezelf ontwikkelen tot een volwaardig financieel professional.

Wat vragen we van je?

Je bent nauwkeurig, leergierig, nieuwsgierig, flexibel en je helpt graag op een efficiënte manier. Daarnaast beschik je over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Je opleidingsniveau is tenminste MBO4 of HBO in een financiële of bedrijfsadministratieve richting.

​Onderstaande punten zien wij als een pré:

  • Een aantal jaar werkervaring in een administratieve ondersteunende rol en/of de ambitie om je hierin te ontwikkelen
  • Ervaring met projectadministratie of subsidie administratie
  • Kennis van systemen als Exact en Microsoft Office

Het maakt ons niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft, hoe oud je bent of van wie je houdt. We zijn vooral nieuwsgierig naar jouw drive naar maatschappelijk effect. Wij geloven in eerlijke en gelijke kansen en moedigen diversiteit van harte aan. Diverse achtergronden en gezichtspunten maken ons sterker.

Ons aanbod

Onze organisatie telt ongeveer 120 betrokken professionals. Zelfstandigheid, initiatief, betrokkenheid en samenwerken zijn voor ons erg belangrijk. We gedragen ons professioneel en tegelijk als een kleine, platte organisatie. Zo vertelt een collega iedere maandag over zijn of haar werk tijdens de (online) IQ-lunch en steken we allemaal de handen uit de mouwen in voorbereiding van en tijdens het IQJaarevent.

Binnen InnovationQuarter krijg je volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Samen met je manager en HR maak je een ontwikkelplan om te bepalen welke opleidingen en ervaringen (binnen of buiten de organisatie) nodig zijn om jouw ambities te realiseren.

Omdat we het belangrijk vinden dat jij je goed en fit voelt, kun je bij ons gratis deelnemen aan (online) bootcamp- en yogalessen. Wie wil eet met elkaar aan de lunchtafel en neemt deel aan de vrijdagmiddagborrels. Collega’s organiseren regelmatig activiteiten zoals een spelletjesavond, karten en deelname aan de Leidse Singelloop. Geen verplichting, wel erg gezellig.

Een werkweek bij InnovationQuarter bedraagt 40 uur; een parttime dienstverband (met een ondergrens van <32 uur) behoort tot de mogelijkheden. Voor deze functie heeft een parttime dienstverband van 32 uur onze voorkeur. De salarisindicatie voor deze functie (op basis van een werkweek van 40 uur) ligt tussen de € 45.000,- en € 55.000,- op jaarbasis afhankelijk van opleiding, achtergrond en (aantal jaren) werkervaring. Dit is inclusief vakantiegeld en 13e maand en met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een NS BusinessCard 1e klas en hybride werken.

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Vul dan het online sollicitatieformulier in.
We ontvangen je reactie graag voor 1 juni 2023.

Heb je inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Gerben Wijnstra. Voor vragen over het sollicitatieproces kun je terecht bij Sophie van Vliet.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.