Terug naar overzicht

Ben jij op zoek naar een inhoudelijke en organisatorische baan met veel verantwoordelijkheid als management assistent? Zou jij je willen bezighouden met het organiseren en ondersteunen van persbijeenkomsten, (aandeelhouder)vergaderingen en events? Lijkt het je leuk om contact te hebben met belangrijke spelers uit de provincie? Wij hebben tijdelijk een vacature beschikbaar van 1 februari tot 1 juli 2020.

Over InnovationQuarter

InnovationQuarter is dé regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Zuid-Holland. Sinds 2014 werken wij aan strategische, economische en maatschappelijke ImpaQt voor Zuid-Holland. Dit doen we door:

  • samenwerking te organiseren tussen ondernemers, kennisinstellingen en de overheid om nieuwe business te realiseren (Innoveren),
  • vernieuwende en snelgroeiende bedrijven te financieren (Investeren),
  • buitenlandse bedrijven te helpen bij het vestigen in Zuid-Holland en Zuid-Hollandse bedrijven te helpen bij het ondernemen in het buitenland (Internationaliseren).

InnovationQuarter

Economic Board Zuid-Holland (EBZ)

De EBZ bestaat uit 30 van de belangrijkste spelers uit de Zuid-Hollandse economie. Zowel uit bedrijfsleven, kennisinstellingen als overheid. Met alle boardleden en hun achterban zorgen we het Zuid-Hollandse bedrijfsleven toekomstbestendig en concurrerend kan zijn in de next economy. Leden zijn o.a. Jan Kees de Jager; Adri Bom-Lemstra; Marja van Bijsterveldt en Saskia Bruines. Het secretariaat van de EBZ wordt uitgevoerd door  InnovationQuarter.

Management Assistent Economic Board Zuid-Holland – Tijdelijk

Zo ziet jouw werk er uit

Jouw belangrijkste taak is het organiseren en ondersteunen van persbijeenkomsten, (aandeelhouder) vergaderingen en events en complex agendabeheer. Het is een verantwoordelijke taak, want je hebt te maken met mensen op executive niveau. Je werkt nauw samen met je collega Management Assistenten en werkt op het secretariaat of op een van de flexplekken in ons kantoor in het WTC in Den Haag of het CIC in Rotterdam.

Jouw werkzaamheden bestaan uit: complex agendabeheer; het organiseren en ondersteunen van teammeetings; bijhouden van de mailbox; het organiseren van bijeenkomsten en events (locatie, catering, planning); ondersteuning van teams met alle voorkomende werkzaamheden; en het ontvangen van gasten het representatief houden van het kantoor.

Wat vragen we van jou?

Je bent ambitieus en gedreven om een verschil te maken met jouw analyses en werkt zowel goed in een team als alleen. Daarnaast beschik je over:

  • hbo-werkniveau en hbo-denkniveau;
  • ben je beschikbaar vanaf 1 februari 2020 tot 1 juli 2020 voor 32 uur of 40 uur per week;
  • ben je proactief, hands-on en integer;
  • beheers je de Nederlandse taal vloeiend;
  • en heb je ervaring met communiceren op executive niveau.

Ons aanbod

InnovationQuarter wenst een organisatie te zijn waar iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn: in een inclusief werkklimaat.

Onze organisatie telt ongeveer 80 betrokken professionals. Zelfstandigheid, initiatief, betrokkenheid en samenwerken zijn voor ons erg belangrijk. We gedragen ons professioneel en tegelijk als een kleine, platte organisatie. Zo vertelt iedere maandag tijdens onze wekelijkse IQ-lunch een collega over zijn of haar werk en steken we allemaal de handen uit de mouwen in voorbereiding van en tijdens het IQJaarevent.

Wie wil eet met elkaar aan de lunchtafel en neemt deel aan de vrijdagmiddagborrels. Collega’s organiseren regelmatig activiteiten zoals een spelletjesavond, karten en deelname aan de Leidse Singelloop. Geen verplichting, wel erg gezellig. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je goed en fit voelt, kun je bij ons gratis deelnemen aan bootcamp- en yogalessen.

Een werkweek bij InnovationQuarter bedraagt 40 uur. Wij bieden je een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse of vragen?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Het sollicitatieproces verloopt via ImpressiveGreenApple. Solliciteer hier en voeg jouw CV en motivatiebrief toe. Sluit dit voldoende aan, dan word je uitgenodigd voor een gesprek bij ImpressiveGreenApple op kantoor. Zien zij een match? Dan volgt er nog één gesprek bij InnovationQuarter. Hierna volgt een afrondend gesprek over o.a. de arbeidsvoorwaarden.

Vragen kunnen gesteld worden aan Jessica Wijnia van ImpressiveGreenApple (070 – 416 83 83).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.