Terug naar overzicht

The Hague Security Delta verwelkomt Britse cybersecurityspecialist CyNation

Het Britse informatiebeveiligingsbedrijf CyNation opent een nieuw kantoor in Den Haag. CyNation helpt organisaties met het verbeteren van informatiebeveiliging en compliance door middel van innovatieve, end-to-end-oplossingen voor digitale veiligheid en naleving van richtlijnen op het gebied van gegevensbescherming. Het bedrijf kondigde zijn komst officieel aan tijdens de drukbezochte Cyber Security Week. Steve Berry, voorzitter van CyNation, ontving tijdens de openingsceremonie in The Hague Security Delta een welkomstcadeau van Chris van Voorden, hoofd Foreign Investments van InnovationQuarter.
The Hague Security Delta verwelkomt Britse cybersecurityspecialist CyNation

HSD’s Executive Director Richard Franken en InnovationQuarter’s Chris van Voorden heten Steve Berry (Sales Director Europe CyNation) en Finn McClain (General Manager Benelux CyNation) hartelijk welkom in Den Haag met een speciale plaquette. © Daniel Verkijk

Kwetsbaarheden verruilen voor mogelijkheden

Grote en kleine organisaties in alle branches hebben te maken met continue digitale bedreigingen en steeds strengere eisen op het gebied van informatiebeveiliging, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de EU. Om hiermee om te gaan, moeten organisaties hun cybersecurity op een totaal andere manier aanpakken. CyNation ziet in automatisering de ideale oplossing en wil organisaties helpen effectiever en efficiënter om te gaan met digitale gevaren en naleving van richtlijnen. Het bedrijf ontwikkelt oplossingen waarmee digitale veiligheid en compliance op ieder moment inzichtelijk zijn, wat zowel onmiddellijke herstelacties als real-time rapportages mogelijk maakt.

CyNation, securing a connected world. We help organisations improve cyber security and compliance posture.

Aanwinst voor Haagse securitycommunity

Den Haag staat internationaal bekend als Stad van Vrede, Recht en Veiligheid. De stad biedt CyNation de ideale zakelijke omgeving en een centraal gelegen springplank voor uitbreiding naar het Europese vasteland. Bovendien heeft CyNation door zijn lidmaatschap van The Hague Security Delta (HSD) een plek gevonden in het hart van het leidende veiligheidscluster van Europa. HSD is een community van bedrijven, overheidsorganisaties en kennisinstellingen die een nieuwe markt vormt voor buitenlandse bedrijven en een platform voor de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve initiatieven. Het cluster is gevestigd op de HSD Campus: het innovatiecentrum voor de securityindustrie, met living labs, trainingsfaciliteiten en flexibele kantoor- en vergaderruimte.

The Hague Security Delta verwelkomt Britse cybersecurityspecialist CyNation

V.l.n.r.: Philip Meijer (InnovationQuarter), Annemieke Busch (NFIA), Finn McClain (CyNation), Steve Berry (CyNation), Chris van Voorden (InnovationQuarter), Nick Breukelman (Department for International Trade (DIT) The Netherlands – British Embassy The Hague) en Martijn van Hoogenhuijze (InnovationQuarter). © Daniel Verkijk

Steve Berry, voorzitter van CyNation: “We zijn buitengewoon trots dat The Hague Security Delta ons eerste kantoor wordt buiten het Verenigd Koninkrijk. Dit wordt de uitvalbasis voor onze Europese expansie. We hebben meteen vanaf het eerste contact enorm veel steun en gastvrijheid mogen ontvangen van InnovationQuarter en The Hague Security Delta en we kijken ernaar uit hierop voort te bouwen.”

Chris van Voorden, hoofd Foreign Investments van InnovationQuarter, is ervan overtuigd dat CyNation de bestaande regionale bedrijven perfect aanvult. “De activiteiten van CyNation op het gebied van cybersecurity en compliance passen goed in het security-ecosysteem van Zuid-Holland. Ik verwacht dat Finn McClain en zijn team bij hun expansie naar de rest van Europa zeker profiteren van hun positie binnen de innovatieve securitycommunity van HSD.”