Terug naar overzicht

Startupgezant Constantijn van Oranje zet werk StartupDelta voort

De minister van Economische Zaken Henk Kamp heeft Constantijn van Oranje uitgenodigd nogmaals voor anderhalf jaar het mandaat van StartupDelta Special Envoy te aanvaarden.

StartupDelta

“Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat in StartupDelta en mij is gesteld,” aldus Special Envoy Constantijn van Oranje. “Ik zie er naar uit om ons werk voort te zetten en verder te intensiveren. Innovatie en ondernemerschap zijn essentieel voor de concurrentiekracht van Nederland. Alle elementen zijn aanwezig om van Nederland het meest innovatieve en open startupland van Europa te maken.”

Rinke Zonneveld, directeur InovationQuarter: “Namens de Zuid-Hollandse startuphubs is InnovationQuarter partner van StartupDelta. Wij kijken ernaar uit ook de komende jaren met Prins Constantijn en zijn team te werken aan het versterken van het startup ecosysteem in de regio, in Nederland en internationaal.”

StartupFest Europe 2017: startup-oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen

Constantijn van Oranje is initiatiefnemer van StartupFest Europe. De tweede editie van StartupFest Europe vindt plaats van 25-28 september op verschillende locaties in Nederland. StartupFest Europe heeft ten doel om ondernemers, investeerders en bedrijfsleven te verbinden om innovaties versneld naar de markt te brengen.

Het centrale evenement CapitalFest op 27 september in de Beurs van Berlage draait om matchmaking tussen startups en 140+ internationale investeerders. Sprekers zijn o.a. MP Rutte, Boyan Slat (The Ocean Cleanup), Werner Vogels (Amazon), Deep Nishar (MD tech investeringsfonds Softbank), Kees Koolen (EQT), Slava Rubin (Indiegogo).

Overige thema’s zijn:

Bron / StartupDelta