Terug naar overzicht

SMITZH daagt u uit mee te denken op ZIE

Op dinsdagmiddag 26 maart organiseert Holland Instrumentation weer ZIE, hét jaarevent voor de hightech industrie in West-Nederland. Dit jaar wordt ZIE gehouden bij fieldlab de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. SMITZH is erbij. U toch ook?

U kunt SMITZH vinden op de beursvloer en tijdens één van de diverse deelsessies. SMITZH bevordert de Industriële Toepassing van Slimme Maaktechnologie in Zuid-Holland. Als onafhankelijk loket helpt SMITZH maakbedrijven en technologieleveranciers met slimme maaktechnologie aan de slag te gaan.

Dat doen we o.a. door een aanbod van workshops; financiering voor onderzoek, skillslabs, demonstrators, pilots en één-op-één gesprekken. Nieuw in het aanbod van SMITZH zijn vraag- en aanbodsessies waarbij we experts, maakbedrijven en technologieaanbieders rondom een specifiek thema bij elkaar brengen.

Tijdens de ZIE deelsessie “Slimme Maaktechnologie voor en door u” kunt u uw vragen, behoeften en aanbod rondom deze thema’s kenbaar maken. Vanuit SMITZH zijn er voor ieder thema diverse experts aanwezig om u te woord te staan. Onder de thema’s vallen:

  • Zero programming: machines en robots aansturen vanuit CAD-tekeningen.
  • 3D-metaalprinten met lokale beheersing van de metaaleigenschappen.
  • Pilots in de industrie met digitale werkinstructies via schermen, AR/VR of beamers.
  • Digitale twin geschikt gemaakt voor kleine productseries in het mkb.
  • Veilig Data Delen: 5G, Cyber Security, Blockchain of testsites?

Samen creëren we het aanbod waar u behoefte aan heeft. We gaan op zoek naar de kennis, het netwerk en de financieringsinstrumenten op basis van uw vragen en behoeften.
Werkt u in de maakindustrie en heeft u interesse in deze thema’s? Bezoek ons dan tijdens dit gratis event. Meer informatie en aanmelden via Holland Instrumentation.

Nieuwsbrief