"Technologische ontwikkelingen rondom bijvoorbeeld robotica maken onze wereld mooier en makkelijker. Ik geniet van de passie van een ondernemer of CEO, het werkt voor mij aanstekelijk."

@ InnovationQuarter

Op 1 april 2017 heb ik me bij het team Internationaliseren van InnovationQuarter gevoegd.

Ik geloof sterk dat technologische ontwikkelingen, zoals op het gebied van robotica, onze wereld mooier en makkelijker maken. Vanuit mijn rol draag ik op dit gebied dan ook graag bij aan de ontwikkeling van de provincie Zuid-Holland.

@Home

Ik hou van nieuwe uitdagingen in de breedste zin van het woord. Zo kan ik me focussen op een sportieve prestatie als een halve marathon, maar ook op culturele uitdagingen zoals schilderen of muziek.

Op het moment wil ik vooral zoveel mogelijk vrije tijd besteden aan mijn jonge gezin. Onze vakantiebestemmingen liggen meestal in een gebied waar ook wijn wordt geproduceerd.

@Work

Na mijn studies Bedrijfskunde en Psychologie in Groningen ben ik gestart met het management traineeship bij ABN AMRO. In de acht jaar dat ik hier heb gewerkt, heb ik altijd zakelijke klanten bediend op gebied van financiering en algemene bankzaken. In het begin waren dit retailondernemers. Hierna volgden grote transport- en bouwbedrijven in het Verenigd Koninkrijk. De laatste drie jaar heb ik grote bedrijven in de technologie en media sector in Nederland bediend.

Ik geniet van het spreken met bedrijven. Niet alleen omdat ik erg nieuwsgierig ben, maar vooral omdat de passie van een ondernemer of CEO voor mij aanstekelijk werkt.

Naast het werk neem ik graag initiatief voor of draag ik actief bij aan evenementen. Zo heb ik me jaren ingezet voor de Young Bankers van ABN AMRO en 2Bike4Alzheimer, een doel wat me nauw aan het hart ligt.