@InnovationQuarter

Begonnen als stagiair in november 2021, als laatste stap voor het afronden van de master Life Science & Technology aan de TU Delft. Bij InnovationQuarter, en daar binnen specifiek UNIIQ, kan ik mezelf in allerlei verschillende innovaties verdiepen. Zo kan ik kennismaken met veel verschillende (soorten) ondernemers en ideeën. Een motiverende omgeving om veel te leren over o.a. ondernemen, investeren, innoveren en nog veel meer. Deze mogelijkheid tot het constant leren van nieuwe dingen, zorgt ervoor dat ik het beste uit mezelf blijf halen.

@Home

Vrije tijd besteed ik aan sporten, daarbij sla ik graag met dingen tegen ballen aan, of dit nou hockey, golf of tennis is. Hierbij staat plezier altijd voorop, dus een afsluitende borrel hoort daar ook vaak bij. Als het slecht weer is, of de motivatie voor sporten even ontbreekt, besteed ik graag mijn tijd in de keuken. Vaak geïnspireerd door gerechten die ik op vakanties heb gegeten, om zo deze herinneringen weer op te halen.

@Work

Vanaf mijn jeugd ben ik altijd al ijzersterk geweest in mijn technische vakken. Maar met de tijd heb ik geleerd dat dit niet mijn enige interesses en vaardigheden zijn. Ik verdiep, soms met de nodige discussies, mij graag in effecten die technische vooruitgang met zich mee brengen. Daarbinnen ook in het overbruggen van het gat tussen technisch experts en leken, om zo met iedereen dit bespreek baar te maken. Dit vind ik extra interessant in mijn studie richting van de biotechnologie. Om dit succesvol te kunne doen is het behouden van een “bird’s-eye view” voor mij cruciaal in combinatie met een anticiperend maar kritische houding.