"Binnen InnovationQuarter van Management Assistent bij het team Foreign Investments (nu Internationaliseren) naar Directiesecretaresse, een leuke afwisselende baan waarbij geen dag hetzelfde is!"

@InnovationQuarter

Vanaf de start op 1 januari 2014 ben ik met veel plezier werkzaam bij InnovationQuarter. Ik ben begonnen als Management Assistent bij het Foreign Investments team (nu Internationaliseren) en deze functie vervulde ik daarvoor ook bij Science Port Holland, de organisatie die naast de Kennisalliantie in 2014 in InnovationQuarter is opgegaan.

Sinds juli 2016 ben ik aan de slag gegaan als Directiesecretaresse, een leuke afwisselende baan waarbij geen een dag hetzelfde is!

@Home

Ik woon samen met mijn vriend en onze drie kinderen. Ik hou erg van lezen, ik ben dol op sushi en mijn favoriete vakantielanden zijn Italië en Frankrijk. Ooit zou ik graag nog een keer met mijn gezin in een camper door Canada willen trekken.

Verder ben ik als vrijwilliger actief betrokken bij de hockeyclub waar de kinderen hockeyen o.a. bij de leden- en contributieadministratie, ik vind het erg leuk om achter de schermen mijn steentje bij te dragen.

@Work

Heb je een algemene vraag over InnovationQuarter? Ben je op zoek naar één van mijn collega’s? Ik help je graag verder!

Nieuwsbrief