Ik ben bij InnovationQuarter aan de slag gegaan, omdat ik graag bedrijven help bij het schalen van disruptieve ideeën en technologieën. Dat deze bedrijven ook nog eens van maatschappelijk belang zijn zorgt ervoor dat ik met extra veel plezier naar werk ga. 

@InnovationQuarter

Begin 2020 ben ik begonnen bij InnovationQuarter. Ik ben bij InnovationQuarter aan de slag gegaan, omdat ik graag bedrijven help bij het schalen van disruptieve ideeën en technologieën. Dat deze bedrijven ook nog eens van maatschappelijk belang zijn zorgt ervoor dat ik met extra veel plezier naar werk ga.

@Home

Privé ben ik een liefhebber van sport. In mijn jeugd heb ik zowel fanatiek basketbal als american football gespeeld. Daarnaast hou ik veel van lezen om mijn horizon te verbreden. Mijn aanraders qua boeken zijn: “The Hard Thing About Hard Things”, “Life 3.0” en “Why Nations Fail”. Verder hou ik van mooie reizen maken naar bijvoorbeeld Japan en Mexico en hou ik van lekker uiteten gaan en speciaal biertjes drinken samen met familie en vrienden.

@Work

Ik heb Entrepreneurship gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na mijn studie ben ik gaan werken bij het snelgroeiende softwarebedrijf Backbase – een digital banking provider voor 120+ banken wereldwijd. Vanuit mijn rol in het strategieteam heb ik hands-on ervaring kunnen opdoen. Deze ervaring gebruik ik nu in het investeringsvak om jonge bedrijven te helpen.