"Zo veel uitgekiende plannen om de Zuid-Hollandse regio en de wereld innovatiever te maken. Het is een voorrecht om met de allerbesten in een financieringstraject te stappen!"

@InnovationQuarter

In mei 2016 ben ik begonnen bij InnovationQuarter als Business Analist bij Capital voor de sectoren Cleantech en Life Sciences & Health.

In het dagelijks werk zie ik heel veel uitgekiende plannen om de regio en de wereld een klein stukje innovatiever te maken. Het is een voorrecht om met de allerbesten in een financieringstraject te stappen!

@Home

In het centrum van Den Haag woon ik met drie ontzettend leuke huisgenoten. Verder kan je me regelmatig vinden op de terrasjes van het Plein, de Grote Markt en het Huijgenspark. Ik hou van het volgen van Amerikaanse news comedy zoals Last Week Tonight, podcasts zoals The Tim Ferriss Show en a16z, en lees non-fictie boeken en websites zoals De Correspondent en Vox.

@Work

Mijn opleiding heb ik volledig in de regio genoten: Bio-Farmaceutische Wetenschappen aan de Universiteit Leiden en Management of Technology aan de TU Delft. Daarnaast liep ik stage bij de Nederlandse ambassade in Israël. Een mooie combinatie die perfect aansluit bij de sectoren waar ik nu voor actief ben!

Graag kom ik in contact met ondernemers met een innovatief plan in de sectoren Life Sciences & Health en Cleantech om ze een stukje verder te helpen met hun financieringsvraagstukken.

In het verleden heb ik allerlei nevenfuncties vervuld bij studieverenigingen in de farmacie en meest recent bij Jongeren Milieu Actief. Momenteel sta ik open voor een nieuwe nevenfunctie op het snijvlak van maatschappij en technologie.