"Ik vind het enorm leuk om vanuit UNIIQ met de ondernemer het proces in te gaan om van een idee op papier naar een daadwerkelijk product te komen!"

@InnovationQuarter

In april 2017 ben ik begonnen bij UNIIQ, het fonds specifiek gericht op de proof-of-conceptfase. Hier kom ik dagelijks in aanraking met vernieuwende ideeën van enthousiaste ondernemers, die een enorme invloed gaan hebben op hoe we onder andere onze zorg, mobiliteit, en veiligheid gaan ervaren. Ik vind het enorm leuk om met de ondernemer het proces in te gaan om van een idee op papier, naar een daadwerkelijk product te komen!

@Home

Naast innovatieve businessplannen (helpen) opstellen, word ik gelukkig van reizen, lezen, een nieuwe taal leren of verbeteren (ook aan anderen), het aperitief, op het terras zitten, uitgebreid koken (en tafelen). En hardlopen om al het voorgaande een beetje te compenseren.

@Work

Ik heb zowel mijn BSc (Internationaal land en waterbeheer) als MSc (Management, Economics and Consumer Studies) in Wageningen gedaan. Hiervoor mocht ik vier maanden onderzoek doen in Rwanda en een afstudeerstage bij de Landbouwraad van de Nederlandse Ambassade in Parijs.

Ik ben in het bijzonder geïnteresseerd in de dilemma’s die je binnen de landbouw tegenkomt. Intensiveren en schaalvergroten versus een hang naar biologisch en lokaal. De noodzaak van een transitie naar plantaardige eiwitten en de behoudende houding van de consument hierin, maar ook de invloed van landbouw op natuur en omgekeerd. En de rol die duurzame landbouw speelt in het kunnen voeden van een groeiende bevolking op de lange termijn.