"Wat ik zo leuk vind aan werken in het team Internationaliseren is dat we werken voor de publieke zaak, in concrete, meetbare projecten die bijdragen aan economische ontwikkeling."

@InnovationQuarter

Direct na mijn afstuderen in augustus 2015 ben ik begonnen als Business Analist in het Internationaliseren team. Ik kwam hier terecht na een stage bij de NFIA in Boston, waar ik mijn passie voor internationale acquisitie heb ontdekt. Sinds januari 2018 werk ik als Account Manager High Tech & Smart Industry binnen dit team.

Wat ik zo leuk vind aan werken in het Internationaliseren team is dat we werken voor de publieke zaak, in concrete, meetbare projecten die bijdragen aan economische ontwikkeling. Ook spreekt me aan dat je niets alleen doet, maar dat je altijd samenwerkt met partners in de regio en overal ter wereld.

En als generalist word ik met een gezonde portie nieuwsgierigheid constant geïnspireerd door de unieke producten en verhalen van de bedrijven waar we iedere dag weer mee mogen werken.

@Home

Geboren en opgegroeid in Amersfoort, in Groningen en Utrecht gestudeerd en nu sinds drie jaar woonachtig in Amsterdam. In de hoofdstad is het goed toeven, mijn hart gaat echter wel uit naar de mooiste club van Nederland; Feyenoord.

Zelf trap ik ook graag een balletje, zwem ik en loop ik hard. Dat laatste natuurlijk vooral om fit te zijn voor de Leidse Singelloop, waar we jaarlijks met zo’n twintig InnovationQuarter collega’s aan meedoen.

@Work

Mensen beschrijven mij als positief ingesteld, proactief, pragmatisch en leergierig. Ik heb de filosofie dat je in dit vak alleen weinig kunt bereiken en zoek van nature altijd graag samenwerking op.

Ik heb als een van de weinigen binnen het Internationaliseren team geen sectorfocus, dus ik ben van alle markten (een beetje) thuis, schroom dus vooral niet contact op te nemen! Mocht ik je zelf niet verder kunnen helpen, dan weet ik meestal wel precies wie je binnen onze organisatie moet hebben.