"Ik krijg er persoonlijk energie van als initiatieven momentum krijgen en partijen samen echt het verschil maken. Denken en daarna doen, horen bij elkaar."

Op 1 september 2022 ben ik gestart als Senior Adviseur Strategie voor de Economic Board Zuid-Holland (EBZ). EBZ bestaat uit de belangrijkste spelers uit de Zuid-Hollandse economie, bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid. Samen zetten de boardleden zich in voor het vernieuwen, verduurzamen en versterken van de Zuid-Hollandse economie en het vestigingsklimaat in onze regio. De EBZ brengt bestuurders van bedrijven, kennisinstellingen en overheden bij elkaar rond strategische initiatieven en de ambities uit de groeiagenda. We identificeren kansen, benoemen en bespreken belemmeringen en werken aan verbinding en of bestuurlijk draagvlak voor initiatieven welke een positieve bijdrage leveren aan onze economie.
Ik krijg er persoonlijk energie van als initiatieven momentum krijgen en partijen samen echt het verschil maken. Denken en daarna doen, horen bij elkaar. De EBZ taskforces: Energie, Digitale Economie, Circulair zijn de werkterreinen welke ik ondersteun, inspireer en faciliteer. Daarnaast doe ik special projects.

@Home

Ik heb iets met Spanje en water, daar vertel ik graag meer over als we kennismaken.

@Work

Voordat ik bij EBZ werkte, was ik directeur van een jong bedrijf in de duurzame energie, werkte ik internationaal bij een aantal grote ondernemingen aan transities en heb ik diverse functies gehad bij de rijksoverheid (ministerie van Algemene Zaken en RVO) waarbij ik bezig was met brede thema’s op het vlak van digitaal, duurzaamheid en energie. Doordat ik al circa 30 jaar werk heb ik diverse type bedrijven en organisaties mogen zien.
Na mijn VWO B ben ik uit Limburg naar Zuid-Holland verhuist alwaar ik nog steeds woon. Mijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit en een grote interesse in techniek en bestuurlijke context, maken dat ik elke dag met veel plezier met mooie maatschappelijke thema’s aan de slag ga om samen het verschil te maken.