''Samen met het netwerk binnen en buiten InnovationQuarter werk ik aan kansen voor Nederlandse ondernemers in het buitenland.''

@InnovationQuarter

In het najaar van 2020 ben ik gestart bij InnovationQuarter als Projectmanager Internationalisering. Een uitdagende en bijzondere functie, omdat ik deze rol ook vanuit Rotterdam Partners vervul.

Twee organisaties die bouwen aan de verdere economische groei van de provincie Zuid-Holland, gericht op innovatie, kennisdeling en vooruitgang. Die ambitie maakt werken bij InnovationQuarter voor mij elke dag stimulerend en vernieuwend.

@Home

Voor mijn start bij InnovationQuarter werkte ik in Australië. Na ruim 7 jaar aan beide kusten gewoond te hebben is het nu de Noordzeekust waar ik kan uitwaaien. Iets minder warm, niet minder mooi.

@Work

Mijn dagelijkse werkzaamheden richten zicht onder andere op de land- en tuinbouwsector. Hoe kunnen we ondernemers uit een sector waarin Nederland een van de wereldtoppers is verder helpen bij het zakendoen over de grens? Welke innovaties kunnen andere landen gebruiken om bijvoorbeeld hun voedselvoorziening op orde te krijgen?

Dat soort vraagstukken pak ik graag op. Samen met het netwerk binnen en buiten InnovationQuarter werk ik aan kansen voor Nederlandse ondernemers in het buitenland.