De mensen die ik spreek zijn actief binnen een enorm divers spectrum aan sectoren en ecosystemen, waardoor ik mijn horizon beetje bij beetje met plezier verder kan verbreden.

@InnovationQuarter

In het voorjaar van 2020 ben ik voor InnovationQuarter aan de slag gegaan als Business Analist van UNIIQ. Als Business Analist krijg ik dagelijks de mogelijkheid om in contact te komen met gedreven ondernemers en hun interessante proposities en technologieën en mag ik kennismaken met een scala aan vooruitstrevende partijen binnen de regio. De mensen die ik spreek zijn actief binnen een enorm divers spectrum aan sectoren en ecosystemen, waardoor ik mijn horizon beetje bij beetje met plezier verder kan verbreden.

@Home

In mijn eigen tijd vind ik het heerlijk om actief bezig te zijn. Dit varieert van lekker knallen tijdens crossfitlessen tot het genieten van de derde helft na een hard bevochten winst tijdens de donderdagavond voetbalcompetitie. Op dit moment is Portugal mijn favoriete reisbestemming, met name vanwege de perfecte surfomstandigheden in zuiden.

Mij maak je ontzettend blij met een echte Indonesische spekkoek, een goed gevulde lasagne en iedere vorm van Indiase curry. Tijdens een rustig avondje met mijzelf, kan ik mij heerlijk verliezen in het spelen van wat classics op mijn gitaar.

@Work

Ik heb de masters fiscale economie en vervolgens fiscaal recht afgerond aan de universiteit van Maastricht. Vervolgens heb ik mijn carrière afgetrapt als fiscalist bij Deloitte, waar ik als consultant 50% van mijn tijd actief was op het gebied van internationaal belastingrecht. De overige 50% van mijn tijd bestede ik aan het ontwerpen en ontwikkelen van RPA-bots voor interne en externe klanten en kreeg ik de mogelijkheid om soms ook workshops op basisscholen te faciliteren om ook de jeugd al klaar te stomen voor de toekomstige manieren van werken.