"Er is niets leukers dan het uitwerken van plannen met ondernemers en initiatiefnemers voor onder meer groeikapitaal, productontwikkeling, technologische en biomedische innovaties en internationale expansie."

@InnovationQuarter

Ik ben in hart en nieren een investeerder in bedrijven, al vele jaren. Er is niets leukers om met ondernemers en initiatiefnemers plannen uit te werken voor groeikapitaal, nieuwe productontwikkeling, technologische en biomedische innovaties, internationale expansie etc.

Sinds 2016 werk ik bij InnovationQuarter, waar ik mij richt op de investeringen in de sector Life Sciences & Health met een gespecialiseerd team.

Ik heb een doorlopende interesse in hightechtechnologie en life sciences. Wetenschap en techniek als motor van onze economie en vooruitgang.

@Home

Ik heb een persoonlijke belangstelling voor astronomie. De ontwikkeling van het heelal, de sterrenstelsels, quasars, supernova’s, pulsars, zwarte gaten, donkere materie, de Big Bang, zwaartekrachtgolven etc.

En in combinatie daarmee heb ik ook grote interesse en nieuwsgierigheid voor het allerkleinste. Elementaire deeltjes zoals: neutrino’s, bosonen, quarks, Higgs deeltje etc.

@Work

Door intensieve samenwerking en innovaties kan Nederland haar positie in de internationale wereldeconomie behouden en verstevigen. Het structureren van een deal voor lange termijn financiering en aandeelhouderschap in de ondernemingen is daar een essentieel onderdeel van.

En bij alle projecten en initiatieven respect voor al het werk dat door alle betrokkenen gedaan moet worden om uiteindelijk het plan en de nieuwe producten en diensten te realiseren.