"InnovationQuarter is een prachtige club slimme en ondernemende mensen waar ik vanaf de oprichting begin 2014 al mee samenwerk en sinds kort zelf in dienst ben getreden. Een unieke kans om mee te bouwen aan de economische en innovatieve groei van de veelzijdige regio Zuid-Holland!''

@InnovationQuarter

Bedrijven hun ambities helpen realiseren en ze in verbinding brengen met relevante partijen die daaraan kunnen bijdragen. Dat doe ik al ruim 20 jaar en daarmee ga ik vol energie en enthousiasme verder bij IQ Capital. Ik vind het een voorrecht om met ondernemers hun groeiplannen te bespreken en daar  samen met private partijen in te investeren. En dan begint het pas écht: continue sparren met de ondernemers over het realiseren van hun groeiplannen en ze met raad en daad bijstaan.

Sinds medio 2018 werk ik bij IQ Capital, het investeringsfonds van InnovationQuarter voor scale-ups en grown-ups, waar ik mij richt op investeringen in het groei-MKB. Mijn bijzondere interesse gaat uit naar smart-manufacturing: maakbedrijven die een transitie willen realiseren d.m.v. inzet van nieuwe en slimme (proces-) technologieën. Daarnaast heb ik een voorliefde voor de sector maritiem & offshore, waar ik al lang in actief ben als financier en waar veel mooie bedrijven van klein tot groot in deze regio gevestigd zijn.

@Home

Een groot deel van mijn vrije tijd gaat op aan mijn gezin: met drie opgroeiende dochters ben ik in het weekend veel op het hockeyveld van HDM te zien als coach of supporter. Daarnaast ga ik met vrouw en dochters graag uitwaaien op het strand van onze woonplaats Schevingen. En om een beetje in conditie te blijven loop ik regelmatig hard door de duinen en tennis ik bij de Metz. Verder houd ik van een goed glas wijn, lekker eten en klassieke muziek.

@Work

Door slim samenwerken de top-positie van Nederland in de internationale wereldeconomie behouden en verstevigen. Dat drijft mij dagelijks in het zoeken naar én werken aan interessante groei-deals die mede dankzij de financiële ondersteuning van IQ Capital economische en maatschappelijke waarde creëren in de regio!