"De informele werksfeer en het ‘IQ DNA’ geven mij veel plezier en trots om te werken bij InnovationQuarter, een dynamische en energieke organisatie die klaarstaat voor elke ondernemer in de regio.”

@InnovationQuarter

Met veel plezier, interesse en uitdaging startte ik op 1 januari 2014 bij InnovationQuarter, als Management Assistent voor het team van InnovationQuarter Capital.

Door de jaren heen merk ik dat we snel groeien en professionaliseren, maar ook altijd blijven kijken naar de resultaten en kwaliteit van het werk. De informele sfeer op de werkvloer en het ‘IQ DNA’ die is ontstaan onder de medewerkers geeft mij veel plezier en trots om te werken bij InnovationQuarter, een dynamische en energieke organisatie die klaarstaat voor elke ondernemer in de regio.

@Home

Al van jongs af aan ben ik een fanatieke sporter. Een rondje hardlopen in de buitenlucht en een lesje kickboksen geven mij veel energie, ook waag ik mij zo nu en dan aan een potje squashen. Naast deze actieve activiteiten ben ik graag onder vrienden & familie en geniet ik van het strand, drankje op het terras, heerlijke tapas en ga ik graag op reis.

@Work

Ik ben afgestudeerd als Pedagoog in Rotterdam, maar ik heb in 2013 de switch gemaakt om bij Science Port Holland en vervolgens bij InnovationQuarter aan de slag te gaan als Management Assistent.

Het werken als Management Assistent bij InnovationQuarter is erg veelzijdig. Ik houd mij graag bezig met projecten binnen de organisatie en het organiseren en beheren van lopende zaken binnen InnovationQuarter Capital.

Betrokkenheid en gastvrijheid staat bij ons voorop! Weet je niet bij wie je terecht moet binnen onze organisatie om de juiste vraag te stellen, neem dan gerust contact met mij op om je te verbinden aan de juiste collega of stap gerust eens bij ons binnen om kennis te maken.