"Bij IQCapital kan ik mezelf verder ontwikkelen als investment professional."

@InnovationQuarter

Sinds juli 2022 mag ik mezelf Investment Manager noemen bij het investeringsfonds IQCapital van InnovationQuarter. Bij IQCapital kan ik mezelf verder ontwikkelen als investment professional. Hier haal ik enorm veel energie uit. Bij IQCapital kan ik mijn passie voor startups en scale-ups combineren met mijn professionele drijfveer: zorgen voor financiële en maatschappelijke resultaten. Ook is het geweldig om met slimme, gemotiveerde teamgenoten en ondernemers te mogen werken.

@Home

Thuis woon ik samen met Olivia, de vrouw van mijn leven, en het liefste mannetje van de wereld: mijn zoontje Otis. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten en naar sport te kijken. Zo stap ik graag op mijn racefiets en kan ik intens genieten van een potje voetbal kijken met vrienden. Iets wat mensen niet meteen verwachten door mijn Nederlandse accent, is dat ik geboren en opgegroeid ben in België.

@Work

Tijdens mijn werkende leven ben ik altijd actief geweest in de finance-hoek. Voor mijn start bij InnovationQuarter heb ik bijna 4 jaar als co-founder bij 4impact, de impact VC (Venture Capital), gewerkt. Hier heb ik in de praktijk leren investeren in techbedrijven die een financieel en maatschappelijk belang nastreven. Collega’s omschrijven mij verder altijd als een echte teamspeler. Ook ben ik kritisch en een zelfstarter. Op academische gebied heb ik een Master Financial Economics van de Erasmus Universiteit in Rotterdam en een full time MBA van IE Business School in Madrid.

Nieuwsbrief